banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
10 Mayıs 2024 Cuma

GNL Reklam Bir Adım Önde

Avcılar Belediyesinden Türkiye’ye örnek olacak bir toplu sözleşme

Belediye iş Sendikası ile Avcılar Belediyesi Toplu Sözleşme imzaladı. İlk yıl yüzde 9 ikinci yıl ise yüzde 8 zam yapılacak.

09 Haziran 2012 Cumartesi 15:23
Avcılar Belediyesinden Türkiye’ye örnek olacak bir toplu sözleşme
banner265
Avcılar Belediyesinden Türkiye’ye örnek olacak bir toplu sözleşme


Belediye iş Sendikası ile Avcılar Belediyesi Toplu Sözleşme imzaladı. İlk yıl yüzde 9 ikinci yıl ise yüzde 8 zam yapılacak. Toplu sözleşme imza töreni dün Avcılar Belediyesinin önünde davullar çalınarak şeffaf bir şekilde halkın gözü önünde yapıldı. Ortalama işçi maaşlarının 4,5 bin lira olduğu söyleyen Mustafa Değirmenci, “İş ile memur arasında büyük bir zam farkı var. Biz uçurumun asgari seviyeye düşmesi için biz Memurlarımıza yemek ücreti ile takviye yapıyoruz. Bunun bir an önce düzeltilmesi gerekir” dedi. Mustafa Değirmenci İstanbul’da diğer Belediye Başkanlarına seslenerek “En az işçi bizim belediye de istihdam ediyor. Ancak ben iddia ediyorum bizim işçimiz ile diğer belediyelerde çalışan işçiler arasında bir yarışma olsa bizim işçilerimize verilen görevi daha çabuk sürede yapacağını biliyorum. Buradan diğer belediye başkanı arkadaşlarıma hodri meydan diyorum” şeklinde konuştu.

EMEK TEŞEKKÜRLE ÖDENMEZ

Değirmenci CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Emek teşekkürle ödenmez” sözünü hatırlatarak Çalıştırdığınız işçinin emeğinin karşılığını verin. Dediğini belirterek, “Kendisinin tüm işçi kardeşlerime selamı var. Genel başkanımızın sözüne riayet ediyoruz” dedi.
Belediye iş 2. Nolu Şube Başkanı Hasan Gülüm ise toplu sözleşme görüşmelerinin gayet iyi geçtiğini belirterek, “Avcılarda hiç sıkıntı yaşamıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İşçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

AVCILARI ÖRNEK ALSINLAR

Belediye İŞ Sendikası Genel Sekreteri Nihat Ayçicek de yaptığı konuşmada Avcılarda yapılan toplu iş sözleşmesinin Türkiye’ye örnek olması gerektiğini belirterek, “Türk Hava Yollarında işçilerimize yapılanlara bakın, bir de şu Avcılara bakın. Aradaki farkı görüyorsunuz. Çünkü burada emekten yana yüreğini ortaya koyan şeffaf bir yönetim ve başkan Mustafa Değirmenci var. Kendisini tüm işçiler adına yürekten kutluyorum. Türk Hava yollarında işçilerimize yapılanları ise şiddetle ve nefretle kınıyorum” dedi.

TÖRENLE İMZALANDI

Konuşmalardan sonra imza töreni geçildi. Avcılar Havuz Meydanında Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Belediye İş Sendikası adına Genel sekreter Nihat Ayçiçek ve 2. Nolu şube başkanı Hasan Gülüm başkan yardımcısı Erol Özdemir yönetim kurulu üyesi Ekrem Bekiroğlu, temsilciler Aziz Bektaş,Orhan Altan ve Yusuf Memiş masaya oturarak toplu sözleşme imzaladı. Törene Avcılar Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlarda katıldı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV