banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Avcılar Ramazan Ayına bir demet hizmet ve moreli yüksek bir havayla girdi.

Avcılarda bir “Demet” hizmet

08 Ağustos 2011 Pazartesi 00:48
Avcılar Ramazan Ayına bir demet hizmet ve moreli yüksek bir havayla girdi.
banner311
Avcılar Ramazan Ayına bir demet hizmet ve moreli yüksek bir havayla girdi.
Avcılarda bir “Demet” hizmet

12 yıldır Avcılar halkının mutluluğu için yoğun bir çaba harcayan Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, seçim öncesi söz verdiği projelerden Firuzköy Kültür Evi ile Ambarlı Modern semt Pazarının açılış kurdelesini keserek hizmete açtı. 3 yıl içinde gerçekleşecek olan 35 projeyle Avcılar’ın bir cazibe merkezi olacağını söyleyen Başkan Değirmenci, açılışların ardından 12. Geleneksel sünnet şöleninde konser alanını dolduran kalabalığa seslendi.

BİZİM İŞİMİZ HALKA HİZMET ETMEK

Değirmenci kendisi halkında medyada çıkan karalama kampanyalarına meydan okuyarak, “Kim ne derse desin, nasıl uğraşırsa uğraşsın, ne yazarsa yazsın, kim engellerse engellesin. Biz yaptığımız hizmetlerle sizlerin huzuruna alnımız açık bir şekilde çıkıyoruz. Hizmetlerimizi sizler beğenin bize en büyük ödülü vermiş olursunuz. 3 dönemdir sizler beni ben sizleri mahcup etmedim, etmeyeceğim. Ben gücümü ve desteğimi sizlerden alıyorum. Size her zaman hesap vermeye hazırım. Bize verdiğiniz destekle Avcıları Türkiye’nin Parlayan Yıldızı yaptık. Eserlerimizin bugün açılışını yaptık. Firuzköy Kültür Evi, Ambarlı Semt Pazarını hizmete açtık. 358 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Onlara geçmiş olsun diliyorum,inşallah mürüvvetlerine görürüz. Bunları sizler için yapıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Değirmenci’nin bu konuşması vatandaşlardan büyük alkış aldı.
BUNLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ

Konser öncesi Barış Manço Kültür Merkezi Geleneksel Danslar Topluluğu’da yeni gösterilerini sundular. Birbirinden farklı danslar büyük beğeni gördü.

BAŞKANDAN DEMET’E ATATÜRK HEYKELİ VE BİBLO

Mustafa Değirmenci Avcılarda ikinci kez sahne alan sanatçı Demet Akalın’ a Atatürk Heykeli ve Avcıların simgesi haline gelen dostluk. Kardeşlik, birlik beraberlik ve birbirine kenetlenmişliği anımsatan “Havuz” şeklindeki bibloyu hediye etti.

DEMET’TEN ÖVGÜ

Demet Akalın ise Mustafa Değirmenci’nin her zaman karizmatikliğini koruduğunu yakışıklı ve genç bir belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, “3 dönemdir sizi kimse yenemiyor. Umarım başkanlık sistemi olurdu sürekli başkan kalırsınız” diye övdü.
RAMAZAN AYINI UNUTMADI

Mustafa Değirmenci vatandaşların Ramazan ayını da unutmayıp her zamanki klasik duası “Allah vücudunuzdan sıhhati, yüzünüzden tebessümü, kalbinizden sevgiyi, sofranızdan Halil İbrahim bereketini ve cebinizden parayı eksik etmesin” diye dua ederek halkın Ramazanını tebrik etti.
KILIÇDAROĞLU’NUN SELAMINI İLETTİ

Değirmenci Ankara’daki yoğun gündem sebebiyle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış ve konser programına katılamadığını belirterek, “Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ve yardımcıları Gürsel Tekin ve Bihlun Tamaylıgil ve Milletvekillerimiz sizlere en derin selamlarını ilettiler” dedi.
DEMET COŞTURDU

Konuşmaların ardından Demet Akalın söylediği romantik ve hareketli şarkılarıyla Avcılar halkını coşturdu. 1,5 saat sahnede kalan Demet Akalın konser alanını dolduran yüzlerce kalabalığa keyifli bir gece yaşattı. Demet’in mükemmel sahne performansı ile büyük beğeni kazanırken hayranları şarkılarına eşlik etti. Avcılar halkı Ramazan ayına havai fişekler ve moreli yüksek bir şekilde girmenin tadını çıkardı.
MODERN KÜLTÜR EVİ

Değirmenci Firuzköy’deki Kültür evini hizmete açtı. 5 katlı Kültür Evi Kompleksi, 2250 metrekare kullanım alana sahip. Merkezde 350 ve 300 metrakare olmak üzere iki adet açık yemekhane, Kurban kesim alanı, cenaze organizasyonu Morg bölümü, 10 adet kapalı Derslik, toplantı ve ofis alanları, geniş iç sirkülasyon alanları, Kültür Evi Kompleksi’nin en üst katı ise muhteşem aktivite salonlarıyla donatıldı. Değirmenci Açılışta yaptığı konuşmada İstanbul’un Parlayan Yıldızı Avcılar için artık rahatlıkla Türkiye’nin Parlayan Yıldızı diyebiliyorum.
Çünkü; bugün Avcılar’da hizmete girecek muhteşem tesislerle, sloganımızın halkalarından biri daha tamamlanıyor.
Stratejik konumuyla ve birbirinden çağdaş mahalleleriyle hizmete değer bir kenttir Avcılar…
Bizler yerel yöneticiler olarak sosyal hizmetlerimizin yanı sıra halkımızın refah ve mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan üstün bir gayretle yeni projeler üretmek zorundayız.
Avcılar halkının refah ve mutluluğu için başlattığımız hizmet yarışında, diğer mahalleler gibi Firuzköy halkının da payına düşen hizmeti en iyi bir şekilde alacağından hiç kimse kuşku duymasın.
Avcılar Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi sizlere verdiğimiz sözün arkasında durarak, her mahalleye meydan, park ve çok amaçlı tesis kurma projemizi başarıyla sürdürüyoruz. Bugün burada sizlerle birlikte hizmete açacağımız Firuzköy çok amaçlı Kültür Evi, mahallede yaşayan alevi ve Bektaşi vatandaşlarımızın inanç ve kültürlerini yaşayacakları güzide bir mekân olmuştur. Hizmete açtığımız bu bina çok mükemmel oldu. Özveriyle çalışıldığı zaman her işin üstesinden gelineceğini arkadaşlarımız burada kanıtladılar. Ahenkle çalışılarak gördüğünüz bu muhteşem eseri sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyorum. Burayı koruyacak, yaşatacak da sizlersiniz” dedi. Başkan daha sonra açılış kurdelesini keserek kalabalık bir halk topluluğu ile birlikte Kültür Evini gezdi.

AMBARLI MODERN SEMT PAZARINI HİZMETE AÇTI

Değirmenci Ambarlı Semt Pazarını da hizmete açarak ilk alışverişi yaptı. Değirmenci, “ Bugün ikinci açılışını yaptığımız çağdaş ve modern Pazarımızın hayata geçtiğini görmekten, bugüne kadar Avcılarda yarattığımız güzellikleri sizlerle paylaşmaktan dolayı çok mutluyum. Evet, sevgili dostlarım; Avrupa’da olduğu gibi Pazaryerlerinin modernize etmemiz için harekete geçtiğimizde her şeyi göz aldık. Ölümle tehdit edildik. Geçimini pazarcılıktan sağlayan vatandaşlarımızdan ölüm tehditleri aldık, hatta Adeta Pazar savaşı bile yaşadık. Belediyemizin önünde günlerce eylem yapan Avcılarımızı kamuoyunda pazarcı düşmanı ilan edenler bile oldu. Ama biz çağdaş ve modern belediyecilik anlayışımızdan asla ödün vermedik. Bu gün bu Pazar yerini görüldüğü şekli ile hizmete sunmanın mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz.
Çünkü;çağdaş ve modern Pazar böyle olmalıydı
Çünkü; Avcılar büyük bir değişim içinde.
Çünkü; Avcılar artık 90’lı yılların Avcılar’ı değil.
Çünkü; Geçen 12 yıl içinde hep birlikte yeniden yarattığımız etkinlikler şehri Avcılar’da bugün yaşamak bir ayrıcalık oldu.
Çünkü; Hüzün ve kederi 90’lı yıllarda bırakan Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Avcılar, artık mutluluğu ve sevinci bir arada yaşamanın coşkusu içinde.
Görmek gerekir ki;

Hayal etmek, başarmak ve sonuçlara ulaşmak her zaman elimizdedir.

Doğal afetlere maruz kalmış, harabeye dönmüş bir kenti, halkıyla omuz omuza vererek “Mucize” denilebilecek olağanüstü bir gayretle yeniden inşa ettik,etmeye de devam ediyoruz. Kısa zamanda “İstanbul’un Parlayan Yıldızı” olduk. Hedefimiz “Türkiye’nin Parlayan Yıldızı” olmaktı ve bunu da başardık” dedi.

SÜNNET ÇOCUKLARINA BOĞAZ TURU

Avcılarda 12. Gelenek Sünnet şöleninde erkekliğe ilk adamını atan 358 çocuk ise aileleriyle birlikte boğazda tur attı. Sünnet kıyafetlerini giyen çocuklar gemiyle boğazda deniz havası aldı. Aileleriyle birlikte keyifli bir gün yaşan çocukların neşesi oldukça iyiydi. Boğazı seyreden çocuklara dondurma da ikram edildi. Sünnet çocukları akşam ise aileleriyle birlikte Demet’in konserini izledi.

aboneol
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV