banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Avcılar şehidini 10. Yıl Marşı'yla uğurladı

Hakkari Çukurca'da şehit olan Er Eyüp Çolakoğlu'nun cenazesi helallik alınmak üzere Avcılar'daki evine getirildi.

21 Ekim 2011 Cuma 15:49
Avcılar şehidini 10. Yıl Marşı'yla uğurladı
banner299
Avcılar şehidini 10. Yıl Marşı'yla uğurladı
Hakkari Çukurca'da şehit olan Er Eyüp Çolakoğlu'nun cenazesi helallik alınmak üzere Avcılar'daki evine getirildi. Şehit evinin bulunduğu Çiğdem Caddesi, sabah erken saatlerden itibaren vatandaşların akınına uğradı. Yaklaşık 5 bin kişi, şehit için son görevlerini yerine getirmek için hazır bekledi. Kalabalık cenazeyi beklerken sık sık "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Şehidim hakkını helal et bize", "Anne ağlama evlatların burada" şeklinde sloganlar attı. Tüm şehitlerin isimleri tek tek okundu. Kalabalık hep bir ağızdan "burada" diye bağırdı. Bir ara ses düzeninden 10 yıl marşı çalındı. Marşa kalabalık çoşkuyla eşlik etti. Güçlükle ayakta duran şehit Er Eyüp Çolakoğlu'nun annesi Türkan Çolakoğlu balkona çıktı. O da marşa eşlik etti.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV