banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Avcılar'da bu karar esnafı sevindirdi

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Beyoğlu Belediyesi'ne nispet yaparak Marmara Caddesinin daha da güzelleştirilmesi için esnafın kaldırımlara Ramazan ayı boyunca masa sandalye atabilmelerine izin verdi.

05 Ağustos 2011 Cuma 14:58
Avcılar'da bu karar esnafı sevindirdi
banner322
Avcılar'da bu karar esnafı sevindirdi

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Beyoğlu Belediyesi'ne nispet yaparak Marmara Caddesinin daha da güzelleştirilmesi için esnafın kaldırımlara Ramazan ayı boyunca masa sandalye atabilmelerine izin verdi.
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Avcılar Marmara Caddesindeki esnafı toplayarak dertlerini dinledi.

Değirmenci bu güne kadar her zaman esnafın yanında olduklarını ve her sıkıntısı ile ilgilendiklerini belirterek, “Biz Sosyal demokrat Belediye olarak her zaman esnafımızın güzel işler yapmasını arzuluyoruz. Çünkü onlar bizlere vergi veriyor. Kayıt altında bize katma değer ödüyorlar. İyi kazançlar elde edemeseler nasıl vergi ödeyecekler. Bu yüzden sürekli kayıt içinden yanayız. Onlara sahip çıkmak bizim namus borcumuz ve görevimiz” dedi.

MARMARA CADDESİNİ GÜZELLEŞTİRELİM

Değirmenci Beyoğlu Belediye zabıtaları ile esnaf arasında bir aydan beri devam eden masa sandalye kavgalarının bir yarar getirmeyeceğini Beyoğlu gibi bir ilçenin turizmine zarar vereceğini ve vahim sonuçlar doğurduğunu esnafın mağdur edildiğini belirterek, “Hepiniz Beyoğlu’nda yaşananları görüyorsunuz. Beyoğlu kültürün en fazla yaşandığı İstanbul’un göz bebeği. Bu çağda yasak olur mu? Gitsinler İzmir’i görsünler, gelsinler Avcıları görsünler. Esnaf ile zabıta karşı karşıya getiriliyor. Biz tam aksini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin işleri olsun diye abartılı olmaksızın kapılarınıza sandalye masa atabilirsiniz. Siz kazanacaksınız ki devlet kazansın. Marmara Caddemizi daha iyi nasıl cazibe merkezi haline getiririz bunun projesini yapıyoruz. Bunun için siz sevgili esnaf kardeşlerimize büyük görev düşüyor. Avcıların büyüt caddeleri sizlerin. Onlara korumak sizin göreviniz. Biz güzel işler için her türlü projenin yanındayız. Ramazan ayı boyunca işletme sahipleri kaldırımlara dükkânlarının önüne sandalye masa atabilir” şeklinde konuştu.

BEYOĞLU ESNAFINI AVCILARA DAVET ETTİ

Değirmenci Avcılar Türkiye’nin parlayan yıldızı güzel ülkemizin her hangi bir şehrinde yasakla karşılayan esnafımız Avcılara gelsin. Beyoğlu Esnafına da sevgilerimi gönderiyorum. Sıkılıyorlarsa Avcılara gelsinler. Bizim caddelerimizde yasak yok” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Avcılar esnafı ise bu ince düşüncesinden dolayı Mustafa Değirmenciye teşekkür ederek, “Bizler Belediye için neler yapabiliriz. Üzerimize düşen görevler varsa hazırız. 10 yıldan beri esnafın yanında yer aldınız. Bizleri sıkmadınız. Bu ilginize teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Bu KararEsnafıSevindirdi

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV