banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
10 Mayıs 2024 Cuma

GNL Reklam Bir Adım Önde

Davetliler Çolakoğlu'nu Ayakta Alkışladı

Avcılar Şehit Aileleri Derneği gecesinde şehit Er Eyüp Çolokoğlu'nun annesine onurluk verildi.

25 Aralık 2011 Pazar 22:15
Davetliler Çolakoğlu'nu Ayakta Alkışladı
banner291
Davetliler Çolakoğlu'nu Ayakta Alkışladı
Avcılar Şehit Aileleri Derneği gecesinde şehit Er Eyüp Çolokoğlu'nun annesine onurluk verildi.
Şehit annesi Türkan Çolakoğlu "Oğlumla gurur duyuyorum"

Avcılar Şehit Aileleri Derneği, Şehitlere Saygı gecesi huşu içinde geçti. Kuran'ı Kerim ve ilahilerin okunduğu gece şehitlere saygı duruşuyla başladı. Gecede semazenlerin gösterisi büyük ilgi görürken sunucunun dudaklarından dökülen, "Yakında ben da askere gideceğim. Bu vatan için şehit olmak gerekirse hazırız sözleri" büyük alkış aldı.

GECENİN GURURU TABLOSU

Şehit Er Eyüp Çolakoğlu'nun annesine ise dernek tarafından onurluk "Onur" plaketi verildi. Anne Türkan Çololakoğlu'nun plaketi almaya geldiği sırada konuklar ayakta alkışladı. Şehit annesi, "O ve arkadaşları bu vatan için canını verdi. Oğlumla gurur duyuyorum" dedi. Gecede sinevizyon gösterilerinde Eyüp Çolakoğlu'nun cenazesi töreni gösterildi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Derneğe katkı amacı ile düzenlenen yemeğe seçkin ve özel davetiye verilmiş nezih insanlar katıldı. Katılım yüksek oldu. Yemeğe CHP Avcılar İl Genel Meclis Üyesi Besim Çebecioğlu, MHP Avcılar İlçe Başkanı Ergün Koçak, İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Avcılar TDH Türkiye Değişim Hareketi İlçe Başkanı Nedim Sukuşu, Kadın Kolları Başkanı Sevda Karduz, İlçe Sekreteri Nurdan Kocatürk, DSP Avcılar İlçe Başkanı Nuri Altun,İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk, Başkan Vekili Yunus Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, AİD Avcılar Genç iş Adamları Derneği Başkan Vekili Erkan Dinçtürk, Avcılar Gaziler Dernek Başkanı Nurettin Ağaoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri, Avcılar Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Selçuk Akdoğan, Cihangir Spor Kulup Başkanı ve Cihangir Mahalle Muhtarı Ergün Çoban, Ambarlı Mahalle Muhatarı Hilal Çakır, Avcılarlı CHP Avcılar Eski İlçe Başkanları Cafer Çınar ve Cafer Uçak, Avcılarlı İş Adamları katıldı. Avcılar Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Doğan kısa konuşmasında dernek çalışmaları hakkında davetlilere bilgi vererek bir yılı aşkındır faaliyet gösteren derneklerinin bölgemizdeki Şehit Ailelerini tespit ederek ziyaretlerde bulunduklarını dernek olarak ellerinden gelen katkıyı sunduklarını ve bundan sonrada sunacaklarını söyleyerek bu anlamlı gecemize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İlerleyen saatlerde yapılan Semazen Gösterisi misafirlerden büyük beyenisini kazandı. Geceye Avcılarlı Şehit Er Eyüp Çolakoğlu'nun Ailesi katılarak bu anlamlı gecede bulunmaktan büyük mutluluk duydu Çolakoğlu'na gecenin en anlamlı olan plaketini takdim ederek "Dernek olarak Şehit Ailelerinin her zaman yanınızdayız" dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV