banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
10 Mayıs 2024 Cuma

GNL Reklam Bir Adım Önde

Değirmenci: Geleceğin yıldızları Avcılardan yetişecek

Halkın parasıyla özenle yapımı devam eden Avcılar Belediye Stadyumu spor kulüplerine tahsis edildi. Avcılardaki spor kulüplerine tahsis edilen odaların kuraları törenle çekildi.

10 Nisan 2012 Salı 00:34
Değirmenci: Geleceğin yıldızları Avcılardan yetişecek
banner266
Değirmenci: Geleceğin yıldızları Avcılardan yetişecek

Halkın parasıyla özenle yapımı devam eden Avcılar Belediye Stadyumu spor kulüplerine tahsis edildi. Avcılardaki spor kulüplerine tahsis edilen odaların kuraları törenle çekildi. Kuraları spora destek veren gazeteciler tarafından çekilirken kulüp başkanlarına anahtarları Değirmenci tarafından takdim edildi.
Firuzköy Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda Stadyumu geldiğini konumu anlatan Mustafa Değirmenci daha sonra Belediye’nin imkanlarıyla yapılan Türkiye’nin en görkemli stadyumunu davetlilere gezdirdi. Kurmaylarıyla birlikte yeni stadyumda yapılan çalışmaları anlatan Değirmenci, “Geleceğin yıldızları buradan yetişecek” dedi.

HAYRAN KALDILAR
Stadyumda düzenlenen törende Avcılarda faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yeni stadyumdaki odaları teslim edildi. Mustafa Değirmenci kurmaylarının katıldığı kura çekimi törenine ilgi büyüktü. Büyük bir heyecanla anahtarları alan kulüp başkanları Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenciye bu hizmetinden dolayı teşekkür etti.
Mustafa Değirmenci, yaptığı konuşmada geleceğin yıldızlarının Avcılardan çıkacağını belirterek, “Biz Belediye olarak bu stadyumu sizler için yaptık. Çünkü geleceğin yıldızları sizlerin yetiştireceğini biliyorum ve inancım tamdır. Avcılar spor alanında Türkiye’ye örnek olan bir ilçemiz. Bizim güreş takımımız minderde madalya bırakmadı. Altın kızlarımız dünyaya meydan okuyor. Şimdi sıra sizlerde. İşte stadyum gelin çalışın ve geleceğin yıldızı siz olun. Bakın Beşiktaşlı Feyyaz Avcılardan çıktı. Sizlerinde bu stadyumda çalışarak birer Feyyaz çıkarmalısınız. Çünkü alt yapı çok önemli. Çalışırsanız imkânsız değil. Ben sizlerden gelecekte dünya şampiyonlukları, olimpiyat şampiyonlukları bekliyorum. Bu başarı bizim desteğimizle sizlerin elinde” dedi.
Mustafa Değirmenci çocuklarını kendilerine emanet eden ailelere de seslenerek, “Bize güvendiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. ‘Avcılar evim Avcılarlı ailem’ sizlerin sayesinde oluyor. Çocuklarınızın başarısının bizim başarımızın sebebi siz değerli ailelerin bize güveninden kaynaklanıyor. Bize destek vermeye devam edin ki başarımız kat be kat artsın” şeklinde konuştu.

STADYUMA ÖVGÜ
Mustafa Değirmenci Frizköydeki stadyumun özelliklerini kulüp başkanlarına anlatırken “Bu stadyum daha henüz bitmedi. Türkiye’de bir ilktir. Tamamlandığında nasıl bir stadyum olduğunu hepiniz göreceksiniz. Değişik her şeye hitap eden özellikleriyle cazibeli bir stadyum yapıyoruz. Bu stadyumu neden buraya yaptığımı soruyorlar. Avcılar yer olmadığı için Frizköy’e yaptım. İyi ki de buraya yapmışım. Çünkü burası Türkiye’nin en güzel yerlerinden biridir. Stadyumumuz her türlü konsepti ile bir bütünlük arz ediyor. Bitirildiğinde tamamen bir kamp alanı olacak. Fitnes salonlarında Avcılardaki bayanlarımız spor yapacak. İçerisinde her türlü spor etkinliği olacak. Güreş, Tenis, atletizm, Basketbol, voleybol, Masa Tenisi, diğer spor branşları ve Otel de bulunacak. Her hangi bir takım buraya geldiğinde rahatlıkla kamp yapacak ” şeklinde konuştu. Spor kulübü başkanlarıyla birlikte stadyumda başkanla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV