banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Kılıçdaroğlu :Hedefimiz İstanbul’da birinci parti olarak çıkmak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar Gönüllü Koordinasyon Merkezi‘nin açılışına katıldı.

17 Nisan 2011 Pazar 18:18
Kılıçdaroğlu :Hedefimiz İstanbul’da birinci parti olarak çıkmak.
banner229
Kılıçdaroğlu :Hedefimiz İstanbul’da birinci parti olarak çıkmak.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar Gönüllü Koordinasyon Merkezi‘nin açılışına katıldı. Kurmaylarıyla birlikte Açılış için Avcılar‘a gelen Kılıçdaroğlu‘na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştiren burada minik çocuklarla fotoğraf çektirdi. Kemal Kılıçdaroğlu 3. Bölgenin en kapsamlı seçim koordinasyon Merkezindeki görevlileri ziyaret etti.
İstanbul’da birinci parti olacağız
Kemal Kılıçdaroğlu, açılış öncesinde seçim otobüsü üzerinden halka seslenerek, “Hedefimiz İstanbul‘dan birinci parti olarak çıkmak. Halkımıza ekonomik güvence ve aile sigortası sağlayan parti CHP olacaktır. Her ailenin sigortası olacak” dedi. Partisinin çalışmaları hakkında bilgiler veren Kılıçdaroğlu, vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı. Başörtülü bir teyze ile de resim çektiren Kılıçdaroğlu daha sonra Avcıların ünlü Marmara Caddesinde esnafı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu özellikle işçiler ve esnafla tek tek ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.
Başbakan Kemal
Kılıçdaroğlu cadde boyunca kendisine sevgi gösterilerinden bulunan ve “Başbakan Kemal, Vur vur inlesin AKP dinlesin” şeklinde slogan atan kalabalık partililerle Avcılar Belediyesine gitti. Belediye Başkanı Mustafa Değirmencinin makamında çay içip soluklanan Kemal Kılıçdaroğlu’na Avcılar Belediye Meclis üyeleri, 3. Bölge Milletvekili adayları Mevlüt Aslanoğlu, Ali Özgündüz, Oktay Ekşi ve diğer adaylar eşlik etti.
Gazetecilere takıldı
Kılıçdaroğlu Belediye Başkanlık makamında çay içerken kendisinin karikatürünü çizen bir gençle resim çektirirken gazetecilerin terlediğini görünce, “Vallahi sizin işiniz çok zor. Kameralar kaç kilo” diye takıldı. Kameraman ise, “11 kilo ama yürüyüş sırasında ağırlık artıyor.” Dedi. Daha sonra bir gazetecinin fotoğraf makinesine takılan Kılıçdaroğlu, “Sizin makineniniz ağırlığı ne kadar” dedi. Gazeteci ise, “Kameraya göre hafif” diye cevap verdi. Kılıçdaroğlu Bir Milletvekili adayının “Sayın Genel Başkanımız yorgunluktan soru soramadılar” sözlerine, Kılıçdaroğlu, “Onlar istediği zaman sorarlar. Özgürler” dedi. Kılıçdaroğlu Belediye Başkanları ve Milletvekilleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Avcılardan ayrıldı.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV