banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Sağlık için koş Avcılar

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin geçen yıl başlattığı ve büyük ilgi gören “7’den 70’e sağlık için Koş Avcılar” projesi bu yıl da düzenleniyor.

28 Nisan 2011 Perşembe 20:03
Sağlık için koş Avcılar
banner266
Sağlık için koş Avcılar
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin geçen yıl başlattığı ve büyük ilgi gören “7’den 70’e sağlık için Koş Avcılar” projesi bu yıl da düzenleniyor.
“Sağlıklı yaşam için spor” ilkesinden bugüne kadar ödün vermeyen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, her yıl düzenlediği ‘Stepli Günler’in yanı sıra şimdi geçen yıl başlattığı ‘Sağlık için Koş Avcılar’ kampanyası büyük ilgi görünce bu yıl da düzenledi. 1 Mayıs Pazar günü başlayacak ‘Koşu günleri’ için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Başkan Değirmenci, “7’den 70’e sağlık için Koş Avcılar projesinin amacı, gündelik hayat içinde spor yapmaya yeterince vakit ayıramayan kişileri koşuya yönlendirmektir. Avcılar Belediyesi olarak hedefimiz, uzman antrenörler nezaretinde 7’den 70’e sağlıklı ve spor yapan bir Avcılar halkıdır” dedi.
KOŞU PROGRAMI Avcılar Belediyesinin halka sunduğu sabah sporları etkinliği, 1 Mayıs’tan itibaren her Pazar 08:00 - 10:00 saatleri arasında Paşa Eli Parkı , Firuzköy Stadı ve Avcılar Sahilinde kurulacak olan koşu noktalarında milli sporcu ve atletizm antrenörlerinden oluşan ekibimiz ile gerçekleşecektir.


Avcılar 7’den 70’e koştu
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci önderliğinde 3 ay önce başlatılan , “7’den 70’e sağlık için Koş Avcılar” spor etkinliği geçtiğimiz hafta sonu muhteşem bir finalle son buldu.
“Sağlıklı yaşam için spor” ilkesinden bugüne kadar ödün vermeyen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, her yıl düzenlediği ‘Stepli Günler’in yanı sıra 18 Nisan’da başlattığı ‘Sağlık için Koş Avcılar’ spor etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinliğe 3 aydır her Pazar sabahı 3 noktadan katılan yüzlerce Avcılarlı, geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen bir finalle ödüllerini aldılar. Engelli vatandaşların bile katıldığı yürüyüş ve koşu dalındaki yarışmanın birincilerine ödülleri Başkan vekili Müjdat Değer ve belediye Meclis üyeleri tarafından verildi. Bu tür spor etkinliklerinin her zaman yapılmasını isteyen vatandaşlar,
“7’den 70’e Sağlık için Koş Avcılar” projesinin amacının, gündelik hayat içinde spor yapmaya yeterince vakit ayıramayan kişileri koşuya yönlendirmek olduğunu belirten Başkan Değirmenci, “Avcılar Belediyesi olarak hedefimiz, uzman antrenörler nezaretinde 7’den 70’e sağlıklı ve spor yapan bir Avcılar halkıdır” dedi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: Sağlık Için Koş Avcılar

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV