banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

12 bin kişi Çanakkale Şehitliği’ni gezdi

Bağcılar’dan 12 bin kişi Çanakkale Şehitliği’ne götürüldü.

18 Haziran 2011 Cumartesi 01:39
12 bin kişi Çanakkale Şehitliği’ni gezdi
banner321
12 bin kişi Çanakkale Şehitliği’ni gezdi

Bağcılar’dan 12 bin kişi Çanakkale Şehitliği’ne götürüldü. Nisan ayında başlayan geziler kapsamında toplan 267 otobüs seferi düzenlendi. iki ay devam eden gezilere yaklaşık 5 bin 500 de öğrenci katıldı.

Bağcılar Belediyesi’nin Nisan ayında Çanakkale Şehitliği’ne başlattığı turlar sona erdi. Yaklaşık iki ay devam eden turlar kapsamında toplam 267 otobüs seferi düzenlendi ve 12 bin Bağcılarlı Çanakkale şehitliği gezdi. Gezi kapsamında Bağcılar’da eğitim veren 86 okuldan yaklaşık 5 bin 500 öğrenci de Çanakkale Şehitliği’ne götürüldü.



REHBERLER EŞLİĞİNDE ŞEHİTLİK GEZİLDİ
Bağcılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında gerçekleştirilen turlara, Bağcılar’da ikamet eden herkese açıktı. Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen gezilerde bu yıl katılım rekoru da kırıldı. Bağcılar’dan yola çıkan vatandaşlar, sertifikalı uzman rehberler eşliğinde şehitliği gezdi.
Çanakkale’nin, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bu dönüm noktasını iyi bilmeliyiz ve yeni nesillere iyi bir şekilde anlatmalıyız. Bunun için Çanakkale gezilerimize her yıl devam ediyor ve binlerce vatandaşımızı Çanakka’ye götürüyoruz” dedi.
Çanakkale’nin aynı zamanda, “birlik ve beraberlik harcının” karıldığı yer olduğunu belirten Çağırıcı, “Çanakkale’de, Türküyle, Kürdüyle; Sünnisiyle Alevisiyle, hepimizin dedeleri, bu memleket için Çanakkale’de şehit oldu ve koyun koyuna yatıyor” diye konuştu.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV