banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
09 Mayıs 2024 Perşembe

GNL Reklam Bir Adım Önde

188 kadın kursa katıldı, meslek sahibi oldu

Bağcılar’da, kurdela nakışı, çiçek tasarımı, çağrı merkezi operatörlüğü, aşçılık gibi farklı kurslara katılan 188 kadın sertifikalarını aldı.

30 Haziran 2011 Perşembe 15:25
188 kadın kursa katıldı, meslek sahibi oldu
banner291
188 kadın kursa katıldı, meslek sahibi oldu
Bağcılar’da, kurdela nakışı, çiçek tasarımı, çağrı merkezi operatörlüğü, aşçılık gibi farklı kurslara katılan 188 kadın sertifikalarını aldı. Kadınlardan bazılarının daha kursu tamamlamadan iş bulması dikkat çekti.
Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde farklı branşlarda açılan kurslara devam eden 188 kadın, kursu tamamlayarak sertifikalarını aldı. Merkeze devam eden kadınlardan bir kısmı daha kurs tamamlanmadan iş sahibi oldu.
Bağcılar Belediyesi, İŞKUR, Bağcılar Halk Eğitim Merkezi ve Bağcılar Endüstri Meslek Lisesi tarafından açılan kurslarda uzman eğiticiler tarafından kursiyerlere nikah şekeri yapımı, takı tasarımı, kurdela nakışı, çiçek tasarımı, çağrı merkezi operatörlüğü, bilgisayar operatörlüğü, hasta ve yaşlı bakımı, aşçılık ve cam süslemeciliği gibi farklı meslek dallarında eğitimler verildi. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler, ürettikleri el ürünlerinden oluşan bir de sergi açtı. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, , “Huzurlu toplum ve sağlıklı nesiller için, annelere büyük sorumluluklar düştüğünün bilinciyle inşa etmiş olduğumuz Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezimiz, meyvelerini vermeye başladı” dedi.
Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu da katıldı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV