banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
10 Mayıs 2024 Cuma

GNL Reklam Bir Adım Önde

Bağcılar ‘da İmar Mevzuatı semineri…

Bağcılar Belediyesi, teknik ve zabıta personeline yönelik Hizmetiçi Eğitim Semineri düzenledi.

24 Haziran 2011 Cuma 12:53
Bağcılar ‘da İmar Mevzuatı semineri…
banner304
Bağcılar ‘da İmar Mevzuatı semineri…
Bağcılar Belediyesi, teknik ve zabıta personeline yönelik Hizmetiçi Eğitim Semineri düzenledi. Seminere katılan 64 kişiye ODTÜ Öğretim Üyesi Cemal İşleyici, İmar Mevzuatı, Yapı Denetim Kanunu ve Yönetmeliği hakkında bilgi verdi.
Bağcılar Belediyesi teknik ve zabıta personeline yönelik eğitim semineri verildi. Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Cemal İşleyici tarafından Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde verilen seminere 64 kişi katıldı. İşleyici, seminerde, katılımcılara Yapı Denetim Kanunu ve Yönetmeliği ile İmar Mevzuatı hakkında bilgiler verdi. Yapılan değişikliklerin altını çizen İşleyici, özellikle İmar Yasası’nın 32 ve 42’ici maddelerine dikkat çekti. 32’inci madde ruhsatsız yapılar veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılarla ilgili uygulanması gerekenleri açıklarken, 42’inci madde de İmar Mevzuatı’na aykırılıklar durumunda uygulanacak İdari Müeyyidelerle ilgili bilgileri içeriyor.
Belediyelerin kamulaştırma uygulamaları ile imar mevzuatına aykırı uygulamalar için para cezaları ve bu cezaların uygulanmasına ilişkin de bilgiler veren İşleyici, İmar Kanunu’nun arazi ve arsa düzenlemelerine ilişkin 18’inci maddesine de değindi ve katılımcıları bilgilendirdi.
Seminerin tamamlanmasının ardından katılımcılara kursa katılım belgesi verildi.
Verimliliği artırmak için belediye personeline yönelik, zaman zaman hizmetiçi eğitim seminerlerinin verildiğini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “İmar ve yapı denetimi belediyeler için önemli… Bu alanlarda çalışan personelimizin, kanun ve yönetmeliklere hakim olması gerekiyor. Onun için bu seminerleri düzenledik” dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV