banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Bağcılar İletişim Merkezi kuruldu

Bağcılar Belediyesi, Bağcılar İletişim Merkezi’ni kurdu.

12 Ekim 2011 Çarşamba 20:12
Bağcılar İletişim Merkezi kuruldu
banner265
Bağcılar İletişim Merkezi kuruldu
Bağcılar Belediyesi, Bağcılar İletişim Merkezi’ni kurdu. Artık, Belediye’de işi olan herkes, BİLMER’e başvuracak ve internetten de başvurusunun hangi aşamada olduğunu takip edebilecek. Yine emekli olmak isteyen ancak ne yapması gerektiğini bilmeyen ya da İSKİ, İGDAŞ gibi kurumlarla abonelik sözleşmesi imzalamak isteyen ancak prosedürü bilmeyen vatandaşlar da BİLMER’den yardım alabilecek.

Bağcılar Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Bağcılar İletişim Merkezi (BİLMER)’ni kurdu. Belediyenin her hangi bir biriminde işi olan bir kişi BİLMER’e başvuruyor. Burada görevli personel, vatandaşın başvurusunu Belediye’nin ilgili birimine ulaştırıyor.
BAŞVURUNUN AŞAMALARI İNTERNETTEN TAKİP EDİLEBİLECEK
Doküman Yönetim Sistemi’nin de hayata geçirilmesi ile daha da önem kazanacak olan proje ile vatandaşlar işlemlerini daha da kolay yapabilecek. Her hangi bir işi için Bağcılar Belediyesi’ne başvuruda bulunan vatandaşlar sistemin kurulması ile başvurularının ne aşamada olduğunu ve sonucunu Belediye’ye gelmeden, internetten takip edebilecek.
ÇAĞRI MERKEZİ VE SOSYAL HAKLAR MASASI DA HİZMETTE…
Proje kapsamında, vatandaşların yaptığı başvuruların takibinin yapıldığı bir de çağrı merkezi bulunuyor. Çağrı merkezi de adeta vatandaşlarla belediye arasında bir iletişim köprüsü olacak. Çağrı merkezinin dışında bir de Sosyal Haklar Masası kuruldu. BİLMER bünyesinde kurulan Sosyal Haklar Masası ise vatandaşları yönlendirmek için hizmet veriyor. Engelli çocuğu olan bir aile engellilerin sosyal haklarını bu masaya müracaat ederek öğrenebilecek, ya da emekli olmak isteyen bir vatandaş, ne tür işlemler yapacağını Sosyal Haklar Masası’ndan öğrenebilecek.
Bağcılar Belediyesi’nin hizmet kalitesini artırmak amacıyla oluşturduğu BİLMER bünyesinde toplam 13 kişi hizmet veriyor.
Her zaman hizmeti öncelediklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “BİLMER’i kurarak, hemşehrilerimize daha hızlı hizmet vermek istedik. Bağcılarlı hemşehrilerimiz, belediyemize her hangi bir işleri için geliyor ancak, işleriyle ilgili birimi bilmiyor olabiliyorlar. Belediyemize yapılacak her türlü başvuruyu bu birimimiz alacak ve belediyemizin ilgili birimine aktaracak. Sistemin bir güzelliği de başvuruda bulunanlara, başvurularının hangi aşamada olduğunu, hangi müdürlüğümüzde olduğunu, internetten takip edebilme imkanı vermesi” dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV