banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Bağcılar, Van’da 3 köyle kardeş oldu

Bağcılar Belediyesi, depremde büyük yara alan Erciş’in üç köyü ile kardeş oldu.b

02 Kasım 2011 Çarşamba 00:57
Bağcılar, Van’da 3 köyle kardeş oldu
banner267
Bağcılar, Van’da 3 köyle kardeş oldu

Bağcılar Belediyesi, depremde büyük yara alan Erciş’in üç köyü ile kardeş oldu. Bağcılar’dan yola çıkan yardımların dağıtılması için Van’da bulunan Başkan Çağırıcı, bu köylerin yaralarının en kısa sürede sarılması için çalışacaklarını söyledi.
Van’da yaşanan depremin ardından tüm Türkiye, yaraların sarılması için seferber olurken Bağcılar Belediyesi de hemen yardım seferberliği başlatarak, bölgeye 5 kamyon dolusu malzeme gönderdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da yardımların dağıtılması ve bölgede incelemelerde bulunmak için Van’a gitti. Van’da ve depremin en büyük zararı verdiği Erciş’de depremzedelerle görüşen Çağırıcı, Erciş’te yıkıma uğrayan üç köyle Bağcılar’ı kardeş yaptıklarını söyledi.
Başkan Çarığıcı yaptığı açıklamada,  Van merkez, Erciş ve köylerde incelemelerde bulunduk. Buradaki kardeşlerimize yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Kış öncesinde buradaki afetzede kardeşlerimizin yaralarını bir an önce sarmamız gerekiyor. Bunun için Erciş’in Çakırbey, Koçköprü ve Ağaçören köyleri ile ilçemizi kardeş yaptık.
Bağcılar Belediyesi olarak büyük yıkıma uğrayan bu köylerimizin yaralarının sarılmasına katkı sağlayacağız” dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV