banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bağcılar’da arılar oğul vermeye başladı.

Bağcılar Belediyesi’nin çiçeklerde döllenmeyi sağlaması için nostalji bahçelerine koyduğu bal arıları oğul veriyor

24 Mayıs 2011 Salı 01:16
Bağcılar’da arılar oğul vermeye başladı.
banner299
Bağcılar’da arılar oğul vermeye başladı.
Bağcılar Belediyesi’nin çiçeklerde döllenmeyi sağlaması için nostalji bahçelerine koyduğu bal arıları oğul veriyor. Kiraz bahçesinde binlerce arı kovanından çıkarak havada uçuştu ve daha sonra bir kiraz ağacına konarak, büyük bir top oluşturdu.

Bağcılar Belediyesi’nin çiçeklerin döllenmesi için nostalji bahçelerine koyduğu bal arıları oğul vermeye başladı. Kirazlı Mahallesi’ndeki kiraz bahçesine geçtiğimiz yıllarda konulan bal arısı bahar ayının gelmesiyle oğul verdi. Kovandan çıkan binlerce arı, bahçedeki kiraz ağaçlarından birinde toplandı. Arıların oğul vermesini ilk defa gördüklerini ifade eden pek çok vatandaş, binlerce arının havada uçuşmasını büyük bir ilgiyle izledi. Bir süre uçuşan arılar daha sonra bir kiraz ağacında toplanarak büyük bir top oluşturdu.
Arılar, Bağcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı bir kovana alındı. Arıların, oğul vererek çoğalmasının güzel bir görüntü olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Köylerimizde görmeye alışık olduğumuz bu güzelliği, nostalji olarak burada da yaşıyor olmaktan dolayı büyük mutluluk içerisindeyim. Anlaşılan, kirazı dalından yemeye başlamıştık, seneye de balı peteğinden yiyeceğiz” dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV