banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

“Çayla Kitap İyi Gider”

Bağcılar’da Mahmutbey İlköğretim Okulu’nda başlatılan proje örnek oldu. Pek çok ilde uygulanmaya başlanan “Çayla Kitap İyi Gider Projesi”nin ile gönüllü ailelerle çay eşliğinde kitap okunuyor.

07 Haziran 2011 Salı 16:23
“Çayla Kitap İyi Gider”
banner264
“Çayla Kitap İyi Gider”
Bağcılar’da Mahmutbey İlköğretim Okulu’nda başlatılan proje örnek oldu. Pek çok ilde uygulanmaya başlanan “Çayla Kitap İyi Gider Projesi”nin ile gönüllü ailelerle çay eşliğinde kitap okunuyor.
Bağcılar’da evlerde kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için örnek bir proje hazırlandı. Mahmutbey İlköğretim Okulu’nda Türkçe öğretmeni Murat Kömür tarafından hazırlanan “Çayla Kitap İyi Gider” projesi, tüm Türkiye’ye yayılıyor. Velilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlatılan projede, ailelerle görüşmeler yapılıyor ve gönüllü ailelerle onların evinde belirlenen saatlerde, aile fertlerinin katılımı ile kitap okunuyor. Bir ay devam eden etkinlikte tüm aileler belirlenen bir kitabı okuyor ve ay sonunda kitaptan sınav oluyor.
DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLİYOR
Etkinliğe katılanlar için ay sonunda sertifika töreni düzenleniyor. Özellikle ev hanımlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte sınavda başarılı olanlara, tencere, çaydanlık ve benzeri sembolik hediyeler veriliyor.
Proje kapsamında ikinci sertifika töreni düzenlendi. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen törene, çok sayıda ev hanımı katıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş’un da katıldığı programda, Aziz Erdoğan’ın “Abide Şahsiyet Mehmet Akif Ersoy” isimli kitabını okuyarak, yapılan sınavda başarılı olan ev hanımlarına ödülleri verildi. Törende, konuşan Başkan Çağırıcı, projeyi çok başarılı bulduğunu ifade etti. Anne eğitiminin önemine dikkat çeken Çağırıcı, projeye dahil olan tüm aileleri tebrik ettiğini söyledi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV