
Fotoğrafçılara, “Yarışmaya katılın” çağrısı
Bağcılar’daki fotoğraf stüdyosu sahipleriyle bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, fotoğrafçılara, “4 Mevsim Bağcılar” fotoğraf yarışmasına katılmaları çağrısında bulundu.
Bağcılar Belediyesi, esnaf gruplarıyla gerçekleştirdiği toplantılarına devam ediyor. Esnaf toplantıları kapsamında son olarak Bağcılar’da faaliyet gösteren fotoğraf stüdyosu işletmecileri bir araya geldi. Halk Sarayı’nda düzenlenen toplantıda, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve fotoğrafçıların sorunlarını dinledi.
FOTOĞRAFÇILARIN ŞİKAYETİ DE KAÇAK…
Gerçekleştirilen toplantıda fotoğrafçılar da diğer meslek gruplarında olduğu gibi izinsiz çalışan fotoğraf stüdyolarından şikayetçi oldu. Fotoğrafçıları dinleyen Çağırıcı, ilgili müdürlüklere talimat vererek, izinsiz çalışanlar varsa bunlara kesinlikle müsaade edilmemesini istedi.
Konuşmasında “4 Mevsim Bağcılar” fotoğraf yarışmasından bahseden Başkan Çağırıcı, fotoğrafçılara yarışmaya katılmaları çağrısında bulundu.
4 MEVSİM BAĞCILAR FOTOĞRAF YARIŞMASI
Farklı mevsimlerde çekilmiş fotoğrafların yarışacağı fotoğraf yarışmasına, amatör ve profesyonel bütün fotoğrafçılar katılabilecek. 5 Ekim 2012’ye kadar devam edecek yarışmanın jüri üyeleri arasında Ara Güler ve Prof. Dr. Sabit Kalfagil gibi ünlü fotoğrafçılar da bulunacak. Yarışmada birinciye, 5 bin, ikinciye 2 bin 500, üçüncüye bin 500 TL para ödülü verilecek. Ayrıca 500’er TL’lik 4 mansiyan ödülü verilecek ve sergilenmek üzere de 150 TL karşılığında fotoğraflar alınacak.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!