banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kadıoğlu: “Sarı Kanarya Sarı Karga olacak”

Bağcılar’da düzenlenen Çevre Paneli’nde konuşan Prof. Dr. Miktat Kadıoğlu, çevre sorunlarını anlatırken, ilginç bir benzetmede bulundu

27 Mayıs 2011 Cuma 16:08
Kadıoğlu: “Sarı Kanarya Sarı Karga olacak”
banner264
Kadıoğlu: “Sarı Kanarya Sarı Karga olacak”
Bağcılar’da düzenlenen Çevre Paneli’nde konuşan Prof. Dr. Miktat Kadıoğlu, çevre sorunlarını anlatırken, ilginç bir benzetmede bulundu. Havadaki kimyasalların etkisiyle kanarya, bülbül gibi küçük kuşların öldüğüne, karga ve martıların yaşamaya devam ettiğine dikkat çeken Kadıoğlu, “Sarı Kanarya kalmayacağına göre Sarı Karga ya da Sarı Martı olacak” dedi.
Bağcılar’da düzenlenen Çevre Paneli’nde konuşan Prof. Dr. Miktat Kadıoğlu çevre sorunlarını anlatırken ilginç benzetmede bulundu.
Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse’nin oturum başkanlığını yaptığı panelde Kadıoğlu, yaşanan iklim değişikliklerini verdiği çarpıcı örneklerle anlattı. Kanarya, bülbül gibi küçük kuşların, yaşanan çevre kirliliğinin etkisiyle, nesillerinin tükenmeye başladığına dikkat çeken Kadıoğlu, “İklim değişiyor. Bunu nereden anlıyoruz? Her yıl havalar daha sıcak oluyor, buzullar eriyor ve kuşlarda büyük azalmalar var. Eskiden kırlangıçlar yuva yapardı. Şimdi kırlangıç gibi kuşlar göremezsiniz. Kanarya, bülbül gibi küçük kuşlar havadaki kimyasal maddelerden dolayı ölüyorlar. Karga ve martılar kalıyor. İçinizde Fenerbahçeli varsa, Sarı-Kanarya kalmayacağına göre Sarı Karga ya da Sarı Martı olacak” dedi.
Panelde Prof. Dr. Mustafa Yalçın Nutku, “Çevre Sağlığı ve Deterjanlar”, Uzman Psikolog Sema Coşgun da “Çevreyi Kirletmenin Psikolojik Temelleri” konulu sunumlarını yaptı.
Toplumda çevre duyarlılığını artırmaya yönelik etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, panelistlere sunumlarından dolayı teşekkür etti.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV