banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kurtdereli’nin kitap kurtları…

Bağcılar’daki Kurtdereli Mehmet İlköğretim Okulu öğrencileri bir yıldır devam eden Kitap Okuma Projesini tamamladı.

03 Haziran 2011 Cuma 23:41
Kurtdereli’nin kitap kurtları…
banner321
Kurtdereli’nin kitap kurtları…
Bağcılar’daki Kurtdereli Mehmet İlköğretim Okulu öğrencileri bir yıldır devam eden Kitap Okuma Projesini tamamladı. “Bir yılda 10 bin kitap okuma” hedefiyle yola çıkan öğrenciler, hedefi ikiye katlayarak tam 19 bin 535 kitap okudu. Düzenlenen törenle en fazla kitap okuyanlar ödüllendirildi.
Bağcılar’da eğitim veren Kurtdereli Mehmet İlköğretim Okulu’nda başlatılan kitap okuma kampanyasında bir yılda 19 bin 535 kitap okundu. Okul Müdürü Hayati Mantı, 10 bin kitap okuma hedefiyle yola çıktıklarını ancak, hedefin iki katına ulaştıklarını söyledi.
Kampanyanın tamamlanmasının ardından Dündar Uçar Lisesi’nde düzenlenen törende, en çok kitap okuyan öğrenciler de ödüllendirildi. Okunan sayfa sayısına göre yapılan değerlendirmede, 16 bin 197 sayfa kitap okuyan 7’inci sınıf öğrencilerinden Berşan Özüm Kavraz birinci oldu. 15 bin 840 sayfa ile Şeyma Çetin ikinci, 11 bin 700 sayfa ile Elif Çoban ise üçüncülüğü elde etti.
Öğrencilerin ödüllendirildiği programa Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı. Çağırıcı, “Öğrencilerimiz burada misafirler. Onlara yeni bir okul yaptırıyoruz. Öğrencilerimizin hepsini tebrik ediyorum. Ben de dereceye giren öğrencilerimize, okurken, zamanı daha iyi değerlendirebilmeleri için birer kol saati hediye etmek istiyorum” dedi.
İlk üçe giren öğrencinin üçünün de kız öğrenci olduğuna dikkat çeken Çağırıcı, “Erkekleri nasıl okuturuz onun da bir çaresine bakmamız gerekiyor” ifadelerinde bulundu.
Kurtdereli Mehmet İlköğretim Okulu hem binanın eski olması hem de talebi karşılamaması sebebiyle bir süre önce yıkıldı ve yerine daha modern ve daha sağlam bir okul yaptırılıyor. Öğrenciler, eğitimlerine bir süredir Dündar Uçar Lisesi’nde devam ediyor.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV