banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Radyocular Bağcılar'da sahneye çıkıyor

Bağcılar Belediyesi radyo sunucularıyla başlattığı "Radyocular Sahnede" projesine bu yıl da devam ediyor.

05 Ağustos 2011 Cuma 19:00
Radyocular Bağcılar'da sahneye çıkıyor
banner322
Radyocular Bağcılar'da sahneye çıkıyor

Bağcılar Belediyesi radyo sunucularıyla başlattığı "Radyocular Sahnede" projesine bu yıl da devam ediyor. Farklı radyolardan sevilen radyocular İrfan Sofrası'nda sevenleriyle bir araya geliyor.
Bağcılar Belediyesi başlattığı "Radyocular Sahnede" projesine devam ediyor.

Türkiye'nin sevilen radyocuları, Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı İrfan Sofrası'nda sevenleriyle buluşuyor. İrfan Sofrası'nda her akşam sevilen bir radyo sunucusu programın sunuculuğunu yapıyor. Radyocular, "Bağcılar belediyesi böyle bir proje başlattı ve bu projeye bu yıl da devam ediliyor. Bundan dolayı Bağcılar belediyesine teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu yıl Ramazan çadırı İrfan Sofrası'nda, Radyo İlaç'tan Onur Sakar, Radyo K'dan Ufuk Acar, Moral FM'den Fethi Çağıl, Medya FM'den Adem Metan, İstanbul'un Sesi'nden Usta, Radyo Trafik'ten Cenk Sarıkaya, TRT Name'den Meltem Mendi, Özlem Radyo'dan Ercan Işık, Star Artı'dan Bilo Ağa, TGRT FM'den İrfan Atasoy, Radyo Ekin'den Akif Özcan, Cem Radyo'dan Cihangir Gökdoğan, Seyir FM'den Serkan Aksarı, Bizim Radyo'dan Mehmet Yaşar, Best FM'den Füsun Alkan, Mavi Karadeniz Radyo'dan Riva, Radyo Viva'dan Okan Aslan, Karadeniz FM'den Rüzgar Hakan, Burç FM'den Saniye Öztürk, Radyo Tatlıses'ten Kadir Çetin, Radyo D'den Sema Sarışeker, Alem FM'den Mansun el Sabah, İstanbul FM'den Gürdal Çakır, Lalegül FM'den Nur Haktan, Radyo 2000'den Gökkuşağı Gökhan, Kanaltürk Radyo'dan Füsun Tuncer ve Radyo Alaturka'dan Serda Ceyhan sunuculuk yapacak.
 
aboneol

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: SAHNEYERadyocularçıkıyor

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV