banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Uçurtmalar daha güzel bir çevre için uçtu

Bağcılar’da yüzlerce uçurtma, daha temiz bir çevre için gökyüzüne yükseldi.

26 Mayıs 2011 Perşembe 14:17
Uçurtmalar daha güzel bir çevre için uçtu
banner311
Uçurtmalar daha güzel bir çevre için uçtu
Bağcılar’da yüzlerce uçurtma, daha temiz bir çevre için gökyüzüne yükseldi. Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği Uçurtma Şenliği’ne yoğun katılım oldu. Yenimahalle’de gerçekleştirilen Şenliğe anne ve babalar da çocuklarıyla birlikte uçurtma uçurdu.

Bağcılar’da daha güzel bir çevre için Uçurtma Şenliği düzenlendi. Bağcılar Belediyesi’nin Çevre Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği’ne yoğun katılım oldu. Farklı kategorilerde yarışmaların da düzenlendiği Şenlik’te, rengarenk yüzlerce uçurtma gökyüzünü süsledi. Yenimahalle’de gerçekleştirilen Şölen öncesinde Bağcılar Belediyesi de çocuklara uçurtma hediye etti.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Uçurtma Şenliği’nin toplumda çevre duyarlılığını artırmaya yönelik geleneksel olarak gerçekleştirilen Çevre Etkinlikleri’nden biri olduğunu söyledi. Daha temiz bir çevreyi hedeflediklerini, çevre temizliği için ayrılan kaynağın farklı yatırımlara yönlendirmek istediklerini belirten Çağırıcı, “Bu anlamda çocuklarımızın eğitimini önemsiyoruz” dedi.
Uçurtma Şenliği’nde “En güzel uçurtma”, “En yükseğe çıkan uçurtma” ve “En ilginç uçurtma” kategorilerinde yarışmalar düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenlerin ödülleri 31 Mayıs’ta düzenlenecek Çevre Şöleni ve Ödül Töreni’nde verilecek.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV