banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yazışma ve halkla ilişkiler semineri...

Bağcılar Belediyesi çalışanlarına yönelik seminer düzenlendi. İki gün devam eden seminerde resmi yazışma kuralları, standart dosya planı ve halkla ilişkiler konuları işlendi

24 Ekim 2011 Pazartesi 14:29
Yazışma ve halkla ilişkiler semineri...
banner265
Yazışma ve halkla ilişkiler semineri...

Bağcılar Belediyesi çalışanlarına yönelik seminer düzenlendi. İki gün devam eden seminerde resmi yazışma kuralları, standart dosya planı ve halkla ilişkiler konuları işlendi.
Bağcılar Belediyesi çalışanlarına yönelik Resmi Yazışma Kuralları, Standart Dosya Planı ve Halkla İlişkiler konularında seminer verildi. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve iki gün devam eden seminere, müdürlüklerin ilgili personelleri katıldı. İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Niyazi Çiçek “Resmi Yazışma Kuralları” ve “Standart Dosya Planı”na ilişkin bilgiler verdi. Çiçek yapılan değişiklikleri ve dikkat edilmesi gereken hususları anlattı. Halkla İlişkiler Uzmanı Halil İbrahim Erdem ise Halk İlişkiler semineri verdi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV