banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

5 YILDIZLI DEVLET HASTANESİ.

Bahçelievler’in Hastane Özlemi Bitiyor.

17 Nisan 2011 Pazar 18:06
5 YILDIZLI DEVLET HASTANESİ.
banner299
5 YILDIZLI DEVLET HASTANESİ.

Bahçelievler’in Hastane Özlemi Bitiyor.

Bahçelievler’e 309 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
Bahçelievler halkının yıllardır özlemini çektiği Devlet Hastanesi Projesi nihayet hayata geçiriliyor. Arsası Bahçelievler Belediyesi tarafından satın alınarak Sağlık Bakanlığı’na devredilen hastanenin yapımına geçtiğimiz günlerde başlandı. Projesi de Belediye tarafından hazırlanarak yine Sağlık Bakanlığı’na onaylatılan ve 5 yıldızlı otel görünümüne sahip olan hastanenin yapımını ise İl Özel İdaresi üstlendi.

Bahçelievler tarihinde 7 olan sağlık ocağı sayısını kısa sürede 19’a çıkardıklarını belirten Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Göreve geldiğimizden bu güne birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli yatırımlar yaptık ama bunların en önemlisi ilçemizde yoğun şekilde yokluğu hissedilen Devlet Hastanesidir. Vatandaşların büyük çoğunluğu bizden devlet hastanesi istiyorlardı. Gerçi hükümetimizin yaptığı, ortaya koyduğu politikalar çerçevesinde Özel Hastaneler de Devlet Hastanesi statüsünde. Bizim ilçemizde 12 tane Özel Hastane var. Hiçbir ilçede bu kadar yok. Bizim 12 tane Devlet Hastanemiz var sayılır ama yine de isteniyordu. Biz de Belediye olarak hastanenin arazisini satın aldık. Projemizi Sağlık Bakanlığı’na onaylattık, şimdi ise inşaatına başlanmış durumda. Mimari olarak baktığınızda 5 yıldızlı otel görünümünde bir proje. Hastane tamamlandığında sadece ilçemiz halkına hizmet vermekle kalmayıp, çevre ilçelere de sağlık alanında önemli bir kolaylık sağlayacak” dedi.

Kocasinan Merkez Mahallesi’nde toplam 57.000 m2 inşaat alanına sahip olan Bahçelievler 309 Yataklı Devlet Hastanesi, 4 bodrum+zemin+9 normal kat ve çatı katından oluşacak.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV