banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

6 ÜLKENİN ÖĞRETMENLERİ ÜLKEMİZDE

Avrupa Birliği Kapsamında (Comenius) Gençlik ve Eğitim Grubu Ülkemizde

07 Mayıs 2011 Cumartesi 10:18
6 ÜLKENİN ÖĞRETMENLERİ ÜLKEMİZDE
banner304
6 ÜLKENİN ÖĞRETMENLERİ ÜLKEMİZDE
Avrupa Birliği Kapsamında (Comenius) Gençlik ve Eğitim Grubu Ülkemizde
Avrupa Birliği Hayatboyu Öğrenme Programına bağlı “Comenius” 6 ülkenin öğretmenleri, (Slovenya, İtalya, G.Kıbrıs, Fransa, Yunanistan, İspanya) Ülkemizi bir haftalık gençlik ve eğitim programı çerçevesinde ziyaret ediyor. Bahçelievler Belediyesi’nde Başkan Osman Develioğlu’nca ağırlanan Avrupalı öğretmenler “Ülkemizi görmekten ve eğitim kurumlarını ziyaret etmekten mutlu olduklarını” belirttiler. 40 kişilik gençlik ve eğitim grubunu ağırlayan Başkan Osman Develioğlu “Avrupa Birliğine bağlı Gençlik ve Eğitim Grubu’nun İlçemizde Behiye Dr. Nevhiz Işıl İlköğretim Okulu’nu ziyaret etmeleri, Ülkemizden de aynı çalışma grubuna eğitim kurumumuzun katılımı sevindiricidir. Uluslararası işbirliğinin eğitim kurumları arasındaki dayanışması kültürel gelişim açısından da önemlidir. Ülkemizi ziyaret eden Gençlik ve Eğitim grubunu kutluyorum” dedi.

İstanbulda kalacakları süre içerisinde eğitim sistemi ve kültürel alanda incelemelerde bulunacak olan öğretmenler ayrıca istanbul’un tarihi ve turistik yerlerini de gezme fırsatı bulabilecekler.

COMENIUS programı nedir: Okul eğitimi ile yakından ilgili olan öğrenciler ve eğitim personeli arasında Avrupa kültür ve dil çeşitliliği ile değerleri hakkında bilgi ve anlayış oluşturmayı, işbirliğini güçlendirmeyi, aktif bir Avrupa vatandaşı olma yolunda öğrencilerin kişisel gelişimleri için gerekli olan temel becerileri ve yeterlilikleri edinmelerini amaçlayan program çerçevesinde AB üyesi 27 ülke ile İzlanda, Norveç, Lihtenştayn ve Türkiye bu oluşuma katılabilmektedir. Makedonya ve Hırvatistan da bazı alt programlarda yer almaya başlamıştır.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV