banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN DEVELİOĞLU “YILIN SİYASETÇİSİ” SEÇİLDİ

MAGAZİNCİ.COM 10. YIL “YILIN EN İYİLERİ-2010” ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

28 Mart 2011 Pazartesi 01:51
BAŞKAN DEVELİOĞLU “YILIN SİYASETÇİSİ” SEÇİLDİ
banner311
BAŞKAN DEVELİOĞLU “YILIN SİYASETÇİSİ” SEÇİLDİ
MAGAZİNCİ.COM 10. YIL “YILIN EN İYİLERİ-2010” ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Magazin Gazetecileri tarafından “Yılın Siyasetçisi “ seçildi.

Göreve geldiği günden beri Bahçelievler halkına en iyi ve en güzel hizmeti verebilmek için ülkemize ve ilçemize kazandırdığı eserler ve gerçekleştirdiği örnek projelerle birçok kurum tarafından ödüllendirilen başkan Develioğlu’na bir ödül de magazinci.com internet sitesinden geldi.

İnternet medyasında 10. yılını geride bırakan www.magazinci.com yöneticileri tarafından belirlenen “2010 yılının En İyileri”nin ödülleri önceki akşam Günay Restaurant’ta gerçekleşen törenle verildi. Magazin gazeteciliğinin deneyimli ismi Nurettin Soydan yönetiminde yayınlarını aralıksız sürdüren www.magazinci.com’un “10. Yıl” gala yemeğinin de gerçekleştirildiği özel gecede sanat, medya, iş ve dünyasının önemli isimleri de hazır bulundu

Ödül gecesinde konuşan gazeteci Nurettin Soydan “Sosyal belediye yönetim anlayışıyla görevde bulunduğu 7 yıllık süreç içinde özellikle spora, kültür ve sanata yaptığı katkılardan dolayı Başkan Develioğlu’nu bu ödüle layık gördüklerini” belirtti. Başkan Develioğlu’da konuşmasında yaptıkları çalışmaların özellikle gazeteciler tarafından takdir görmesinin kendileri için önemli bir anlam taşıdığını” ifade etti.

Sunuculuğunu Ece Pirim’in yaptığı www.magazinci.com “10. Yıl 2010 Yılı En İyileri” ödül töreninde sinema, müzik, televizyon, dizi, spor, siyaset kategorilerinde başarılı olanlar ödüllerini deneyimli gazeteci Nurettin Soydan’ın elinden aldılar.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV