banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ESNAF TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçedeki esnaflarla toplantılarını sürdürüyor.

13 Mart 2011 Pazar 02:19
ESNAF TOPLANTILARI SÜRÜYOR
banner264
ESNAF TOPLANTILARI SÜRÜYOR
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçedeki esnaflarla toplantılarını sürdürüyor. Yenibosna Kültür Merkezi ve Çobançeşme Hizmet Binası’nda esnaflarla toplantı yapan Başkan Develioğlu “Esnafların daha özenle çalışması gerektiğini ve kendilerini ilgilendiren yeni desteklerden yararlanabilmek için yasaları da özenle takip etmelerini” istedi. Birçok esnafın, devletin kendilerine sağladığı olanaklardan habersiz olduğunu söyleyen Başkan Develioğlu, bilgilendirme toplantılarını ilçe genelinde sürdüreceklerini söyledi.
Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Aslancan, İşkur Bahçelievler Şube Müdürü Köksal Tanış ve Kosgeb temsilcisi Hüseyin Kılıç’ın da hazır bulunduğu toplantıya katılan esnaflar, istek ve şikayetlerini de dile getirme fırsatı buldular. Esnafların toplumsal dinamiklerimizin temelini oluşturduğunu belirten Başkan Develioğlu “Kaynaklarla güçlenen esnafımız, istihdam konusunda da hızlı adımlar atacaktır” dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: ESNAF TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV