banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAKIRKÖY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİK

BAKIRKÖY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARIYLA AVRUPA’NIN DA TAKDİRİNİ TOPLADI

01 Nisan 2011 Cuma 14:25
BAKIRKÖY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİK
banner299
BAKIRKÖY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARIYLA AVRUPA’NIN DA TAKDİRİNİ TOPLADI    
Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi (AKYBYK) 20. Genel Kurul Toplantısı Fransa’nın Strazburg kentinde gerçekleştirildi.  
Avrupa’dan 47 ülkeden 318 delegenin katıldığı, Türkiye’nin Avrupa Konseyi’ndeki dönem başkanlığında yapılan, Türkiye Raporu’nun da tartışıldığı Genel Kurul’a Türkiye Belediyeler Birliği standında katılan Bakırköy Belediyesi, çalışmaları ve özellikle de “SOSYAL BELEDİYECİLİK” konseptiyle büyük ilgi gördü.                                      Bakırköy heyeti Strazburg’da bulunan 500’ün üzerinde yerel yöneticiye Bakırköy’ü tanıtma fırsatı buldu. Bakırköy Belediyesi’nin çalışmaları da, Kongre için  Avrupa’nın çeşitli bölgelerinden gelen büyük delegelerden ilgi ve destek buldu. Özellikle ücretsiz olarak hizmet veren BAKKART,GENÇ BAKKART,Halk Sağlığı Eczanesi,Halk Sağlığı Laboratuarı,Görüntüleme Merkezi,Üniversiteye Hazırlık Eğitimi,İşitme Engelliler Dershanesi gibi sosyal belediyecilik konusunda yürütülen çalışmalar takdirle karşılandı.                                                                                                                      
Bakırköy Belediyesi adına  toplantıya katılan Bakırköy Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hakan Akdeniz, bu toplantı sayesinde hem Bakırköy’ü tüm yönleriyle Avrupalı yerel yöneticilere tanıtma fırsatı bulduklarını hem de Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresinin çalışmaları hakkında yakından bilgilendiklerini belirtti.                                                                                        
Bakırköy’ü Uluslar arası organizasyonlarda daha fazla göreceğimizi belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de, Bakırköy’ü yalnızca İstanbul’un değil, Avrupa’nın sayılı kentlerinden biri haline getirmek istediklerini söyledi.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV