banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NİN 8.GELENEKSEL SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

Bakırköy Belediyesi bu yıl da çocukları modern hastane ortamında ücretsiz sünnet ettiriyor.

02 Mayıs 2011 Pazartesi 21:06
BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NİN 8.GELENEKSEL SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI
banner264
BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NİN 8.GELENEKSEL SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI


Bakırköy Belediyesi bu yıl da çocukları modern hastane ortamında ücretsiz sünnet ettiriyor.


Bakırköy Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sünnet organizasyonunun bu yıl sekizincisi yapılacak.

Sünnetlerin Bakırköy’deki özel hastanelerde modern ve sağlıklı bir ortamda yapılacağını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Bu yıl da geçtiğimiz 7 yılda olduğu gibi sünnetlerimizi ücretsiz olarak Bakırköy’deki özel hastanelerimizde(Acıbadem,Çamlık,Ethica İncirli,İnternational ve Yaşar) hijyenik ve sağlıklı ortamlarda yapacağız. Sosyal projemize özel hastanelerimizin verdiği destekle çocuklarımız toplu olarak değil hastanelerimizin vereceği randevu esasına dayalı tek tek sünnetleri gerçekleşecek.”dedi.


Sünnet kayıtlarını belediye binasının yanındaki ahşap 2 katlı binada alınacağını ifade eden Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Sünnet kayıtlarımız belediyemizin ana binasının yanındaki Gençler Caddesi üzerinde bulunan ahşap iki katlı binadaki Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde yapılacak. Veliler sünnet kaydına gelirken çocuğun nüfus cüzdan fotokopisini, çocuğun fotoğrafını, kendi BAKKART’larını , kendi nüfus cüzdan fotokopilerini getirmeliler. Bir de 5 yaş ve üzerindeki çocukların sünnet kayıtlarını uzman doktorların tavsiye ile alıyoruz. Mayıs ayı sonuna kadar sünnetlerimizi yapacağız ve haziran ayı içerisinde de çocuklarımızın sünnet şölenini gerçekleştireceğiz. Ayrıntılı bilgi almak isteyen yurttaşlarımız 414 96 88 ve 414 9 777(3201-…-3210) numaralı telefonları arayabilirler.”şeklinde konuştu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV