banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bakırköy'de Ramazan hazırlıkları tamam

Bakırköy Belediyesi, Ramazan ayında 10 bin aileye yaklaşık değeri 30 TL olan 10 bin erzak paketi dağıtacak, her akşam da 1.500 kişiye iftar yemeği verecek.

27 Temmuz 2011 Çarşamba 01:56
Bakırköy'de Ramazan hazırlıkları tamam
banner264
Bakırköy'de Ramazan hazırlıkları tamam

Bakırköy Belediyesi, Ramazan ayında 10 bin aileye yaklaşık değeri 30 TL olan 10 bin erzak paketi dağıtacak, her akşam da 1.500 kişiye iftar yemeği verecek.
İstanbul'un büyük ilçelerinden biri olan Bakırköy'de Belediye Ramazan'da da çalışmalarına devam ediyor. Ramazan boyunca 10 bin aileye erzak dağıtılacak ve ayrıca her akşam da 1.500 kişiye iftar yemeği verilecek.

İftar yemeğini Kartaltepe Millet Parkı içerisinde bulunan çadırda vereceklerini bildiren Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzün organizasyonuyla bu yıl Ramazan ayı münasebetiyle 10 bin aileye yaklaşık değeri 30 TL olan erzak paketlerinden dağıtacağız. Erzak paketlerini dağıtımı sırasında kesinlikle 1 elin verdiğini diğer el görmeyecek şekilde organize olacağız. Yurttaşlarımızı size erzak paketi dağıtacağız diye güneşin altında saatlerce bekletip şov malzemesi yapmayacağız. Ayrıca Kartaltepe Mahallemizde bulunan Millet Park’ında da her akşam 4 çeşit yemeğin sunulacağı iftar çadırında da iftar yemeği ikramımız olacak. Gerek iftar çadırı gerekse erzak dağıtımı belediyemiz bütçesinin yanı sıra hayırseverlerimizin de katkılarıyla gerçekleşecek. Ayrıca Aşevimizden Ramazan süresince yaklaşık 2 bin kişiye yemek dağıtımı mobil araçlarımızla devam edecek.” şeklinde konuştu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV