banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bakırköylüler'e ücretsiz sanat kursu

Bakırköy Belediyesi, İspirtohane Kültür Merkezi’nde ücretsiz sanat kursları açıyor.

23 Eylül 2011 Cuma 15:10
Bakırköylüler'e ücretsiz sanat kursu
banner291
Bakırköylüler'e ücretsiz sanat kursu

Bakırköy Belediyesi, İspirtohane Kültür Merkezi’nde ücretsiz sanat kursları açıyor.

Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür Merkezi’nde 7 yıldır ücretsiz sanat kursları açtıklarını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” 7 yıldır olduğu gibi bu yıl da gitar,org,resim ve tiyatro kurslarını İspirtohane Kültür Merkezi’mizde ücretsiz olarak açıyoruz.Gitar kursumuza 12 yaş üstü, org kursuna 7-12 yaş, resim kursumuza 18 yaş üstü, tiyatro kursumuza da 7 yaş üstü ve yetişkinler katılabilecek. BAKKART sahibi tüm Bakırköylü yurttaşlarımızı ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz kurslarımıza bekliyoruz. Ayrıca tarihi binada engelli asansörü bulunduğu için engelli çocuklarımız ve yetişkinlerde kurslara çok rahatlıkla iştirak edebilir. 3 Ekim’den itibaren başlayacak kurslarımız için vatandaşlarımız 414 96 52 numaralı telefondan bilgi alabilirler.”dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV