banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Büyüklerine örnek oldular.

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, minikler Yeşilköy Sahilde çevre temizliği yaptı.

10 Haziran 2011 Cuma 19:33
Büyüklerine örnek oldular.
banner263
Büyüklerine örnek oldular.

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, minikler Yeşilköy Sahilde çevre temizliği yaptı.

Bakırköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilköy Sahilde yapılan çevre temizliğinde küçükler büyüklerinin sağa-sola gelişigüzel attığı çöpleri topladı.

Bakırköy Belediye Başkan Yardımcıları Yervant Özuzun, Güngör Gün ve birim müdürlerinin de katıldığı etkinlikte küçükler sahilde yüzlerce kilo çöpü topladılar.

Belediye Başkan Yardımcısı Yervant Özuzun yaptığı açıklamada , "Maalesef bizim neslimi,z ve bizden sonra gelenler atalarımızdan emanet aldığımız çevreyi yeni kuşaklara temiz olarak aktaramadık. Ama şu an ilköğretim okulu okuyanlar çocuklarımızın çevre konusundaki hassasiyetleri gözlerinden ışık saçıyor. Biz belediye olarak temiz çevre için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca tüm yurttaşlarımızı engellilere tekerlekli sandalye almak amacıyla düzenlediğimiz mavi kapak kampanyasına katkıya çağırıyorum.” dedi.

KÜÇÜKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Öte yandan çevre haftası kapsamında Yeşilköy Rönepark’ta yapılan kahvaltılı etkinlikte ilköğretim okulu öğrencileri halk oyunları gösterisi,şaman dans grubu gösterisi, modern dans grubu gösterisi ve şiir dinletisi izleyenlerin beğenisini kazandı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV