banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Dansçılar Bakırköy'de buluşuyor

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Yeşilköy Halk Dansları Festivali, 23-28 Haziran 2011 tarihleri arasında yapılacak.

15 Haziran 2011 Çarşamba 10:36
Dansçılar Bakırköy'de buluşuyor
banner304
Dansçılar Bakırköy'de buluşuyor.

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Yeşilköy Halk Dansları Festivali, 23-28 Haziran 2011 tarihleri arasında yapılacak.

Yeşilköy Halk Dansları Derneği katkılarıyla gerçekleşecek 11. Yeşilköy Uluslararası Halk Dansları Festivaline bu yıl Endonezya, Rusya, Gürcistan, Polonya, Bulgaristan, Karadağ, Porto Riko,K.K.T.C ve Türkiye’den yaklaşık 300 kişi katılacak.

Ülkemizin konukseverliğini, kültürel ve sanatsal değerlerini, turizminin uluslararası alanda tanıtımına katkı sunmak istediklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, ” Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün,” Yurtta sulh, cihanda sulh” sözü bize her zaman önder olmuş,ulusça ilkelerimizin başında gelmiştir. Bu bağlamda Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzün organizasyonuyla 11.sini düzenleyeceğimiz Uluslararası Yeşilköy Halk Dansları Festivaline bu yıl 4 kıtadan Türkiye’nin yanı sıra Endonezya, Rusya, Gürcistan, Polonya, Bulgaristan, Karadağ, Porto Riko, K.K.T.C’den yaklaşık 300 kişinin katılımıyla halk dansları ekipleri katılacak. Festivalimiz sırasında 24 Haziran-Cuma günü saat 19.00’da Yeşilköy Tren İstasyonu önünden ve 26 Haziran-Pazar günü de Yeşilyurt Tren İstasyonu önünden başlayarak festival alanına kortej yürüyüşü yapılacak. 24-25-26 Haziran tarihlerinde Yeşilyurt Belediye Parkı’nda saat 21.30’da , Osmaniye Meydanı’nda 25 Haziran-Cumartesi günü saat 19.00’da yapılacak festivale tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ,festivale katılacak gruplara panoramik İstanbul turu, Kapalıçarşı ve Minyatürk gezisi, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı,Boğaz turu, tekne gezisi, Belgrad Ormanı’nda piknik yapılacağını da sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Ünal Erzen ,festivale katılacak gruplara 23 Haziran’da hoşgeldin resepsiyonu , 27 Haziran’da da kapanış balosu vereceklerini de ifade etti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV