banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

MAHKUM VE TUTUKLULARDAN ÇİNİ VE EL SANATLARI SERGİSİ.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Kütahya Ceza İnfaz Kurumu’nun “Çini ve El Sanatları Sergisi” 29 Nisan 2011-Cuma günü saat 14.00’de Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda açılacak.

29 Nisan 2011 Cuma 10:36
MAHKUM VE TUTUKLULARDAN ÇİNİ VE EL SANATLARI SERGİSİ.
banner266
MAHKUM VE TUTUKLULARDAN ÇİNİ VE EL SANATLARI SERGİSİ.
                                               

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Kütahya Ceza İnfaz Kurumu’nun “Çini ve El Sanatları Sergisi” 29 Nisan 2011-Cuma günü saat 14.00’de Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda açılacak.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı işbirliği, Bakırköy Kaymakamlığı ve Bakırköy Belediye Başkanlığı katkılarıyla açılacak çini ve el sanatları sergisi 15 Mayıs’a kadar açık kalacak.

Açılışına İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, Bakırköy Kaymakamı Yakup Vatan, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Adagül, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Can ve Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu Daire Başkanı Mustafa Oluk’un katılmasının beklendiği “Çini ve El Sanatları Sergisi”nde toplam 15 bin parça ürün 3 ile 1.000 TL. fiyat aralığında satışa sunulacak.
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Kütahya Ceza İnfaz Kurumu’nun  “Çini ve El Sanatları Sergisi”  Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda açıldı.
Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı işbirliği, Bakırköy Kaymakamlığı ve Bakırköy Belediye Başkanlığı katkılarıyla açılan  çini ve el sanatları sergisi 15 Mayıs’a kadar açık kalacak.
Açılışına  Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Bakırköy Garnizon Komutanı Per. Kd. Alb. İhsan Bursalı,  Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Adagül, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı  İbrahim Ethem  Dikmen,Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Akbal’ın da  katıldığı  “Çini ve El Sanatları Sergisi”nde çiniden ayakkabıya,gömleğe kadar tamamı el yapımı  toplam 15 bin parça ürün 2.5  ile 1.000 TL. fiyat aralığında satışa sunulacak.
Açılışta bir konuşma yapan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Adagül el emeği ürünlerin hükümlü ve tutukluların ruh halini de yansıttığını belirterek,” Kütahya Ceza İnfaz Kurumumuzun böylesine güzel ürünleri buraya getirmiş olmasından dolayı teşekkür ederim. Buradaki ürünler mahkum,tutuklu ve hükümlülerin içinden gelen duygularını nasıl ifade ettiklerinin bir göstergesidir. El emeği çinilerimize ve diğer ürünlerimize bakınca onların ruh halini gözlemleyebiliyoruz. Ayrıca bu serginin oluşmasında katkılarını bizlerden esirgemeyen Bakırköy Kaymakamlığımıza ve Bakırköy Belediye Başkanlığımıza da teşekkür ederim.”dedi.





YER:Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı
TARİH:29 Nisan 2011-Cuma
SAAT:14.00

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV