banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başakşehir Belediyesi'ne Mısır ilgisi

Belediyecilik uygulamaları ve yerel yönetim metodolojisi hakkında Türkiye’deki başarılı çalışmaları yerinde incelemek, çeşitli temaslarda bulunmak,

31 Ekim 2011 Pazartesi 13:21
Başakşehir Belediyesi'ne Mısır ilgisi
banner322
Başakşehir Belediyesi'ne Mısır ilgisi

Belediyecilik uygulamaları ve yerel yönetim metodolojisi hakkında Türkiye’deki başarılı çalışmaları yerinde incelemek, çeşitli temaslarda bulunmak, yerel yönetimler konusunda Türkiye'nin deneyimlerinden faydalanmak amacıyla Türkiye'de bulunan Mısırlı bir heyet Başakşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Arap baharının en çok etkilediği ülkelerden biri olan Mısır'ın, yeniden yapılanma sürecinde Türkiye'nin tecrübesinden faydalanmak için gönderdiği heyet; Türkiye'de gerçekleşen yükselişin miladı olarak gördükleri Ak Parti'nin, yerel yönetim anlayışı ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi edinmek istediklerini ifade ettiler.

Başakşehir'i ziyaret eden yaklaşık 100 kişilik heyet, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından belediyenin yemekhanesinde ağırlandı. Başkan Uysal yemeğin ardından heyete bir sunum yaparak belediyecilik anlayışlarını dile getirdi. Çalışmalarından örnekler veren Uysal, yerel yönetim olarak tecrübelerini Mısırlı heyetle paylaştı. Sunumun ardından kendisine yöneltilen sorulara da cevap veren Başkan Uysal, dost ve kardeş ülke Mısır'ın en kısa sürede huzura ve istikrara kavuşması temennisinde bulundu. Başakşehir'de kısa zamanda bu kadar nitelikli hizmetin, planlanması ve uygulanması konusunda detaylı bilgiler edinen Mısırlılar, ülkemize ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan hayranlıklarını gizlemediler. Heyet, bu dönemde Türkiye'nin hem çevresiyle barışık hem de dünyayla kıyasıya rekabet eden bir ülke haline geldiğini söyledi. Ayrıca gösterdiği ilgi ve verdiği bilgiler için de, Mısırlı heyet Başkan Uysal'a teşekkür etti.

Mısırlı ziyaretçiler, belediyeden Ak Parti Başakşehir İlçe teşkilatına geçti. Heyet, teşkilat yetkilileriyle de bilgi alışverişinde bulunduktan sonra Başakşehir'den ayrıldı.  

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV