banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

“Destek Kart” ve “Geri dönüşüm”e üniversite desteği

Başakşehir Belediyesinin, örnek projelerinden olan “Destek Kart” ve Atıkların yeniden kazanımı, toplumunda bilinçlendirilmesi amacıyla yapılan çalışmalara Kemerburgaz Üniversitesinden destek geldi.

21 Mart 2012 Çarşamba 13:04
“Destek Kart” ve “Geri dönüşüm”e üniversite desteği
banner304
“Destek Kart” ve “Geri dönüşüm”e üniversite desteği

Başakşehir Belediyesinin, örnek projelerinden olan “Destek Kart” ve Atıkların yeniden kazanımı, toplumunda bilinçlendirilmesi amacıyla yapılan çalışmalara Kemerburgaz Üniversitesinden destek geldi.
Üniversite-belediye iş birliği ile birlikte yürütülen çalışmalarda öğrencilerinden oluşan 20 kişilik gönüllü belirli periyotlarla Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sosyal İşler Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalarına katılıyor. Öğrenciler “Sosyal Sorumluluk Dersleri” kapsamında gerçekleştirdikleri ziyaretlerde belediyenin, geri dönüşüme yönelik çalışmaları ile “Destek Kart’’ bünyesinde ailelere yapılan yardım çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı buldu.
Öğrenciler Geri dönüşümü öğreniyor vatandaşa öğretiyor

Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce mahalle bazında yürütülen “Geri Dönüşüm Bilgilendirme” çalışmalarına katılan Üniversite öğrencileri, 10 Mart tarihinden itibaren, her hafta Cuma günleri düzenli olarak çalışmalara katılıyor. Boğazköy mahallesinde başlayan Bilgilendirme çalışmaları, Bahçeşehir, Göçmen ve Deprem Konutları, Çamlıca evleri-Yeditepe evleri-Başakşehir Konutları, Onurkent, Güvercintepe-Tekstilkent bölgelerinde de sürdürülecek.

İlk olarak çalışmalara katılan öğrencilere Belediye görevlileri projenin işleyişiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi vererek konu hakkında bilgilendiriyor. İkinci aşamada tanıtıcı yaka kartı, bilgilendirme broşürü ve mavi geri dönüşüm poşetlerinden oluşan ekipmanları verilen öğrenciler, profesyonel ekiplerle tek tek konutları ziyaret ederek geri dönüşüm poşetleri ve el broşürlerinin dağıtımına katkıda bulundu. “Geri Dönüşüm Bilgilendirme Projesi”nde apartman görevlilerine de konuyla ilgili bilgilendirme yapılarak gerekli ikazlar yapan öğrenciler katıldıkları bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirtti.

Eğitimi tamamlanan öğrencilerin yerine yenisi gelecek
Mart sonunda incelemelerini bitirecek birinci gruptan sonra, Üniversitesinden gelen ikinci grup Nisan Ayı’nda da devam edecek “Geri Dönüşüm Bilgilendirme Çalışmaları”na katılacak.

“Destek Kart”öğrencilere rol-model oluyor
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen “Destek Kart projesi” çalışmalarına da katılan Kemerburgaz Üniversitesi Öğrencileri, Müdürlük yetkililerince Proje ile ilgili bilgilendirildikten sonra ekiplerle sahada gerçekleştirilen çalışmalara katıldı.
Öğrenciler, “Destek Kart” ile ilgili bilgilendirildikten sonra sahada anket çalışmalarına destek vererek, bölgede yaşayan dar gelirli vatandaşlar ile yüz yüze iletişimde bulunuyor. Öğrenciler ayrıca elde edilen verilerin ofiste değerlendirilmesi ve elektronik ortamda kayıt altına alınması ile ilgili çalışmalara da katıldı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV