banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ender Saraç: “Erken uyuyun, erken kalkın”

Türkiye’de sağlıklı bir toplumun oluşmasında yaptığı akademik çalışmalar ve hazırladığı televizyon programlarıyla katkı sağlayan, ilk doğal tıp

08 Ocak 2012 Pazar 16:13
Ender Saraç: “Erken uyuyun, erken kalkın”
banner312
Ender Saraç: “Erken uyuyun, erken kalkın”

Türkiye’de sağlıklı bir toplumun oluşmasında yaptığı akademik çalışmalar ve hazırladığı televizyon programlarıyla katkı sağlayan, ilk doğal tıp, estetik ve doğal arınma merkezinin kurucularından olan Dr. Ender Saraç, Başakşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Sağlıklı Beslenme ve Yaşam” konulu söyleşisiyle dinleyicileriyle buluştu.

İstanbul'da yapılan tüm kültür-sanat etkinliklerinin Başakşehir'e taşınmasını sağlayan ve Başakşehirlileri zengin içerikli etkinlikler ile buluşturan Başakşehir Belediyesi, geleneksel “Perşembe Söyleşileri”nde Ender Saraç’ı ağırladı. Konuşmasına belediye yetkililerine teşekkür ederek başlayan Ender Saraç, insanın hayatındaki en önemli hazinesinin sağlığı olduğunu, kolesterol, şeker, tansiyon, obezite gibi rahatsızlıkların insanı erken yaşlandıran etkenlerin başında geldiğini söyledi. Hareketsizliğin çağımızın en önemli problemi olduğunu ifade eden Saraç, şunları kaydetti, "Ruh ve beden sağlığımızı korumamız için, erken uyuyup sabahları erken kalkmalıyız. Metabolizmanın sağlıklı çalışması için mutlaka şekersiz Türk kahvesi yada yeşil çay içtikten sonra kahvaltı yapmalıyız. Aldığımız kalorileri tüketmek için egzersiz yapmayı alışkanlık edinmeliyiz.”

Başakşehir'deki yaşam kalitesinin dünya ortalamasının üzerinde olduğunu belirten Saraç; alt yapı sorunları olmayan, çevre düzenlemeleri konusunda diğer ilçelere göre fazlasıyla gelişmiş gözüken Başakşehirlilerin, bedenleri ve ruhlarını iyi korumaları, bedenlerini toksinlerden arındırarak daha huzurlu bir hayat yaşamaları gerektiğini salık verdi.
Seminerin sonunda dinleyicilerden gelen soruları da yanıtlayan Dr. Ender Saraç, kendisine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a ve dinleyicilere teşekkür etti. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV