banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Mahalle Muhtarlıklarımızı yeniliyoruz.

Başakşehir Belediyesi, vatandaşların daha iyi koşullarda hizmet alabilmesini ve muhtarların da daha iyi imkanlarla çalışabilmesini sağlamak amacıyla ilçedeki mahalle muhtarlıklarını yeniliyor.

14 Haziran 2011 Salı 17:29
Mahalle Muhtarlıklarımızı yeniliyoruz.
banner322
Mahalle Muhtarlıklarımızı yeniliyoruz.
Başakşehir Belediyesi, vatandaşların daha iyi koşullarda hizmet alabilmesini ve muhtarların da daha iyi imkanlarla çalışabilmesini sağlamak amacıyla ilçedeki mahalle muhtarlıklarını yeniliyor. Bu çerçevede yenilenen bazı muhtarlıkların açılışı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın da katıldığı bir törenle yapıldı. Başkan Uysal'ın yanısıra açılışlara Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Pehlivan, Başkan Danışmanı Ömer Döngeloğlu, Başakşehir Müftüsü Ahmet Bilgi, Başkan Yardımcıları Haluk Dikbaş, Mehmet Şahin, Nurettin Ertemel, Şenol Ercan, Yasin Kartoğlu, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri de katıldı.
10 Haziran 2011 Cuma günü saat 14'te gerçekleşen açılışa, Başakşehir Mahalle Muhtarı Fatih Mehmet Yıldırım, “Başkanımıza, bir aydan daha kısa bir süre içerisinde bu binayı tamamladıkları ve vatandaşlarımızın hizmetine soktukları için teşekkür ederiz” derken, saat 15’teki açılışta söz alan Başak Mahallesi Muhtarı Ömer Özkan ise, Başak Mahallesi’ne böyle bir hizmet binası kazandırdığı için Başkan Mevlüt Uysal ve ekibine teşekkür etti.
Başkan Mevlüt Uysal da, Anadolu’da yöneticiler halkın durumunu öğrenmek istediklerinde muhtarlara başvurduklarını, çünkü en iyi fotoğrafı muhtarların çektiğini belirterek, muhtarlıkların önemine vurgu yaptı. Uysal, “Muhtarların vatandaşlarla aramızda bir köprü olmasını ve onların sorunlarını bize taşımalarını istiyoruz. Muhtarlarımızla, bunun için sürekli irtibat halinde çalışıyoruz” dedi. Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can da konuşmasında muhtarlıkların önemine değinerek, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Bu açılışlardan önce 7 Haziran Salı günü Bahçeşehir 1.Kısım Mahalle Muhtarlığı’nın yeni hizmet yerini açan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a, Mahalle Muhtarı Sakine Turhan ve Bahçeşehirliler teşekkür etti. Başkan Mevlüt Uysal açılış sırasında Samsun Çarşamba’dan gelen öğrenciler ve orada okul ihtiyaçlarını karşılayan bağışçılarla da yakından ilgilendi. Uysal, Bahçeşehir'de eski zabıta noktasını muhtarlık binası haline dönüştürdüklerini söyleyerek, “vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda hizmet alabilmesi için elimizden gelen bütün çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.
Bir hafta içerisinde 3 mahalle muhtarlığını, bir kısmını tümden inşa etmek suretiyle yenileyen Başakşehir Belediyesi, muhtarlıkların yeni adreslerinde, vatandaşlara daha ulaşılabilir noktalarda ve daha iyi imkanlarla hizmet vermesine öncülük etmiş oldu.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV