banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Ramazan Coşkusu Devam Ediyor

Başakşehir Belediyesi’nin, ilçenin 4 bölgesinde düzenlediği Ramazan programları, vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.

10 Ağustos 2011 Çarşamba 23:56
Ramazan Coşkusu Devam Ediyor
banner321
Ramazan Coşkusu Devam Ediyor

Başakşehir Belediyesi’nin, ilçenin 4 bölgesinde düzenlediği Ramazan programları, vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor. Ramazanın heyecanını tüm ilçeye yaymak için gayret sarfeden Belediye, söyleşiler, konserler, çocuk etkinlikleri, cami programları ve sokak iftarlarıyla bu manayı yakalamaya çalışıyor. Bu çerçevede çok sayıda yazar ve sanatçı, Belediyenin düzenlediği programlarda sahne alıp vatandaşlarla buluşuyor.
Belediyenin düzenlediği programlarda en fazla ilgi çeken isimlerden biri, televizyon programları ile geniş kitlelere ulaşan Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. Başakşehir Sular Vadisi ve Bahçeşehir Gölet bölgesinde iki farklı programda dinleyici ile buluşan Hatipoğlu, kendisine gösterilen ilgiden bir hayli memnun kaldı. İki programda da sahnede yaklaşık bir saat dinleyicilerle sohbet eden Nihat Hatipoğlu, bu yıl özellikle Afrika’daki açlık meselesinin gündemde olduğunu, Müslümanların bu konularda hassas davranmaları gerektiğini söyledi.
Bahçeşehir Gölet bölgesinde sahne alan Türk Sanat Müziğinin önemli seslerinden Zekai Tunca da, Bahçeşehirlilerden büyük ilgi gören isimlerden bir diğeri oldu. Geçtiğimiz yıl da Bahçeşehir’e davet edildiğini ve kendisinin de icabet ettiğini belirten Tunca, ikinci kez davet edilmesinin kendisi için çok anlamlı olduğunu ve bundan dolayı Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a teşekkür ettiğini dile getirdi. Tunca’nın, seyirciler eşliğinde Türk Sanat Müziğinin önemli örneklerini paylaştığı konser, gece yarısına kadar devam etti.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV