banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

SULAR VADİSİNDE BİR ÇÖL ASLANI

Başakşehir Belediyesi düzenlediği Ramazan etkinliklerinde farklı konu ve etkinliklere imza atarak Başakşehirlilere dolu dolu bir program sunuyor.

01 Ağustos 2011 Pazartesi 23:50
SULAR VADİSİNDE BİR ÇÖL ASLANI
banner265
SULAR VADİSİNDE BİR ÇÖL ASLANI
Başakşehir Belediyesi düzenlediği Ramazan etkinliklerinde farklı konu ve etkinliklere imza atarak Başakşehirlilere dolu dolu bir program sunuyor.
Ramazan ruhunun en yüksek seviyelerde yaşanmaya ve yaşatılmaya çalışıldığı programlarda, farklı etkinlikler de dikkat çekiyor. Ramazan ayının manasını, fikirleri ve yaşam biçimleri ile bulundukları coğrafyaya aktarmış, inandığı değerler doğrultusunda mücadele ederek tarih sayfalarında yer almış önemli şahsiyetler, Başakşehir Belediyesi Ramazan programlarında Başakşehirlilerle buluşuyor.
Başakşehir Sular Vadisinde, İslam dünyasının farklı coğrafyalarında yaşamış, siyasi görüş ve inançları ile bulundukları çağa ve sonraki dönemlere etki etmiş önemli değerler, Ramazanın 2. günü başlayarak ay sonuna kadar devam edecek “İz Bırakanlar” programında ele alınacak. “İz Bırakanlar” programının ilk konuğu “Çöl Aslanı” olarak adlandırılan Ömer Muhtar. Libya da İtalyanlara karşı verilen mücadelenin öncüsü ve sembolü olan Ömer Muhtar’ı, gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak anlatacak. Dilipak, Ömer Muhtar’ın liderlik vasfı, saygın kişiliği ve zorlu yaşam öyküsünü gazeteci ve araştırmacı kimliği ile ele alacak.
Başakşehirlileri, Libya’nın gizemli tarihinde Ömer Muhtar ile dolaştıracak olan İz Bırakanlar programı, etkinlik alanının yanında kurulacak olan “ARAP BAHARI” başlıklı bir sergi ile de görsel boyuta taşınacak. Cihan Haber Ajansı fotoğrafçılarının çektiği fotoğraf sergisinde Libya, Tunus ve Mısır'dan halk gösterileri yer almakta. Başakşehir Sular Vadisi’nde, teravih namazından sonra başlayacak “İz Bırakanlar” programının bitiminde ise program için özel olarak hazırlanan posterler katılımcılara dağıtılacak.
Başakşehir’in dört farklı bölgesinde Ramazan coşkusunun azalmadan devam edeceği 2. gün programında ayrıca Başakşehir’in Güvercintepe/Altınşehir bölgesinde aynı zamanda Başakşehir de ikamet etmekte olan sanatçı Necip Fazıl Karadağ sevenleri ile buluşacak. Bahçeşehir gölet bölgesinde ise çocuklara yönelik olarak hazırlanmış etkinlikler yer alacak. Şahintepeliler ise Çağrı Musiki Topluluğu-Yusuf Karagöz’ün solistliğinde müzik dolu bir gece yaşayacak.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV