banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN UZUN BASIN BAYRAMINI KUTLADI...

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, basında sansürün kaldırılışının 103. yıldönümünü yayınladığı bir mesajla kutladı.

24 Temmuz 2011 Pazar 21:22
BAŞKAN UZUN BASIN BAYRAMINI KUTLADI...
banner266
BAŞKAN UZUN BASIN BAYRAMINI KUTLADI...

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, basında sansürün kaldırılışının 103. yıldönümünü yayınladığı bir mesajla kutladı.


Basına uygulanan sansürün kaldırılışı sebebiyle mesaj yayınlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, basın mensuplarının yaptığı görevin önemine değindi.

Basın çalışanlarının çok önemli bir görev olan halkın haber alma etkinliğini gerçekleştirdiğini belirten Başkan Uzun, halka haber ulaştırabilmek için gecesini gündüzüne katan basın mensuplarının Basın Bayramı’nı da tebrik etti. Uzun’un yayımladığı mesajda şu ifadeler yer aldı:

Halkımızın haber alma etkinliğini sağlayan, demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın kuruluşlarının emektar çalışanları çok önemli bir görev ifâ etmektedirler.

Basındaki eleştiriler, yöneticiler için birer uyarıcı gibidir. Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken husus, toplumumuzun hassasiyetlerini ön planda tutan, tarafsız ve özel hayata saygı duyan bir yapı olmasıdır.

103 yıl önce başlayan demokratik, şeffaf, sansürsüz, büyük bir sorumluluk ve özveri içerisinde gecesini gündüzüne katarak, yazılı, işitsel ve görsel olarak halkımıza haber sunmak için çalışan siz değerli basın mensubu dostlarımın 24 Temmuz Sansürün Kaldırılması ve Basın Bayramı’nı tebrik ederim.


 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV