banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN UZUN: BU FOTOĞRAF DÜNYAYA ‘ÇOK ÖNEMLİ’ MESAJ VERİYOR

Dünyanın farklı ülkelerinden eğitim amacıyla Türkiye’ye gelen ve Beylikdüzü’ne yerleşen öğrenciler, Başkan Uzun’u ziyaret etti.

14 Aralık 2011 Çarşamba 14:00
BAŞKAN UZUN: BU FOTOĞRAF DÜNYAYA ‘ÇOK ÖNEMLİ’ MESAJ VERİYOR
banner321
BAŞKAN UZUN: BU FOTOĞRAF DÜNYAYA ‘ÇOK ÖNEMLİ’ MESAJ VERİYOR

Dünyanın farklı ülkelerinden eğitim amacıyla Türkiye’ye gelen ve Beylikdüzü’ne yerleşen öğrenciler, Başkan Uzun’u ziyaret etti. Ziyarette Uzun, gençlerin bir araya gelerek oluşturduğu fotoğrafın ‘çok önemli bir mesaj verdiğini’ söyledi.

Somali, Güney Afrika, Tacikistan, Filipinler’den Türkiye’ye yüksek öğretim için gelen ve ilçede ikamet eden öğrenciler Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Uzun, “Farklı yerlerden eğitim için ülkemize gelen öğrencileri bir arada görmek bizleri mutlu etti. Bu resim, diyalog ve kültürlerarası dostluk mesajını çok iyi veriyor” dedi.

Türkiye’nin kendi ülkelerinde ‘güzel bir ülke’ olarak algılandığını söyleyen öğrenciler, Türkiye’de kısa bir dönem de olsa yaşamanın şans olduğunu ifade ettiler. Beylikdüzü ilçesini de çok ayrı bir yer olarak gördüklerini söyleyen misafir öğrenciler, ilçenin yeşil alanı, temiz havası ve görünümüyle öne çıktığını söylediler.

Ziyaret sonunda Başkan Uzun, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve misafirlerini hediyelerle uğurladı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV