banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN UZUN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRÜYOR

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçe genelinde gerçekleştirilen yol açma, asfalt, park ve kaldırım yapma çalışmalarını yerinde denetledi.

22 Haziran 2011 Çarşamba 13:57
BAŞKAN UZUN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRÜYOR
banner263
BAŞKAN UZUN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRÜYOR


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçe genelinde gerçekleştirilen yol açma, asfalt, park ve kaldırım yapma çalışmalarını yerinde denetledi.

Gerçekleştirilen yeni projelerle Beylikdüzü’nün çehresi değişiyor, Beylikdüzü İstanbul’un cazibe merkezi olmaya devam ediyor. İstanbul’un gelişen ilçesi Beylikdüzü’nün Belediye Başkanı Yusuf Uzun, hazırlanan projeleri yerinde inceleyerek çalışmaları başlangıcından sonuna kadar takip ediyor.

Beylikdüzü genelinde gerçekleştirilen yol, park, asfalt ve kaldırım çalışmalarındaki yoğunluk dikkatlerden kaçmıyor. Her ne kadar yapım aşamasında çevreye rahatsızlık verilse de vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun.


“Vatandaşımızın rahat ve kaliteli yaşam sürmesi için çalışıyoruz”


Yapılan çalışmaların kısa süre içersinde tamamlanacağını söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yapılan çalışmaların yenileri eklenerek devam edeceğinin müjdesini verdi.


Belediye olarak büyük projeler yürüttüklerini de dile getiren Başkan Uzun, “Göreve geldiğimiz 2 yıl öncesinden bugüne, ilçemizin birçok bölgesine yeni yollar açtık. Cadde ve sokaklarımızı daha nitelikli hale getirdik. Asfalt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 32 parkımızı halkımızın hizmetine sunduk. İlçemizin park, bahçe, yol ve caddeleriyle örnek bir yer olmasını istiyoruz. Vatandaşımızın rahat ve kaliteli yaşam sürmesi için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV