banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

BAŞKAN UZUN, ETKİNLİK ALANI’NDA MİLLETVEKİLLERİNİ AĞIRLADI

Beylikdüzü Belediyesi Etkinlik Alanı’nda oluşturulan Konukevi, Başkan Yusuf Uzun’un misafirleri için kapılarını açtı.

09 Ağustos 2011 Salı 00:00
BAŞKAN UZUN, ETKİNLİK ALANI’NDA MİLLETVEKİLLERİNİ AĞIRLADI
banner312
BAŞKAN UZUN, ETKİNLİK ALANI’NDA MİLLETVEKİLLERİNİ AĞIRLADI


Beylikdüzü Belediyesi Etkinlik Alanı’nda oluşturulan Konukevi, Başkan Yusuf Uzun’un misafirleri için kapılarını açtı.

Beylikdüzü Ramazan etkinlikleri vesilesiyle binlerce kişi iftarın ardından etkinlik alanında biraraya geliyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun her akşam misafirlerini özel olarak dizayn edilen konuk evinde ağırlıyor.

Başkan Uzun’un dün akşamki konukları arasında; AK Parti Milletvekilleri Bülent Turan ve Mehmet Muş ile Kıraç Eski Belediye Başkanı ve İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Hamit Öncü, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve şube müdürleri, Araştırmacı-Yazar Hasan Karakaya, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda önemli isim vardı.

Başkan Uzun’la bir araya gelen misafirler, gerçekleştirilen etkinliklere yönelik değerlendirmelerde bulundu ve çok özel programlar olduğunu dile getirdi.

Beylikdüzü’ne renk katan etkinliklerin hemşehrilerini memnun ettiğini ve bu memnuniyetin kendilerini sevindirdiğini söyleyen Başkan Yusuf Uzun, “Vatandaşımız Ramazan etkinliklerine katılmak için artık başka ilçelere gitmeye gerek duymuyor. İlçemizde yapılan konserler, etkinlikler, alana kurulan Ramazan Kasabası ve iftar sofralarımız bizleri bir araya getiriyor. Vatandaşımız memnun oldukça biz daha çok mutlu oluyoruz” dedi.

Alanda yer alan standları ziyaret eden Başkan Uzun, Mazlumder ve Kader Mahkûmları Derneği’nin stantlarını özel ilgi gösterdi ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan rock müziğin sevilen seslerinden Cihan Yılmaz, Beylikdüzü halkıyla buluştu ve hep bir ağızdan şarkılar söylendi. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın tarafından sanatçıya çiçek takdim edildi.
 
aboneol

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV