banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN UZUN GENÇLERE PROJELERİNİ ANLATTI

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı binasında partinin gençlik teşkilatı ile bir araya geldi. Uzun, gençlere belediye başkanlığı döneminde yaptığı ve yapacağı projelerden bahset

30 Kasım 2011 Çarşamba 12:40
BAŞKAN UZUN GENÇLERE PROJELERİNİ ANLATTI
banner321
BAŞKAN UZUN GENÇLERE PROJELERİNİ ANLATTI

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı binasında partinin gençlik teşkilatı ile bir araya geldi. Uzun, gençlere belediye başkanlığı döneminde yaptığı ve yapacağı projelerden bahsetti.

AK Parti İlçe Başkanlığı’nda Zafer Albayrak’ın başkanı olduğu Gençlik Teşkilatı ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 2,5 yıllık belediye başkanlığı döneminde ilçede gerçekleştirilen projeler hakkında gençlere bilgiler verdi. Başkan Uzun toplantıda, yakın zamanda yapımı başlanacak olan projelerden de bahsetti.

60 kişilik AK Parti Beylikdüzü Gençlik Teşkilatı’na projelerini anlatan Başkan Uzun, 2,5 yıllık süre içerisinde ilçeye 90 kilometre yeni yol yapıldığını ve 48 adet parkın halkın hizmetine sunulduğunu dile getirdi. Öğretmen evinin tamamlandığını ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devredileceğini söyleyen Uzun, metrobüs projesinin de çok kısa bir süre içerisinde hizmet vermeye başlayacağını da kaydetti. Konuşmasında ilçenin çehresini değiştirecek yeni projelerin de yolda olduğunu bildiren Başkan Uzun, Beylikdüzü başta olmak üzere, çevre ilçelere de hizmet verebilecek devlet hastanesi projesinin tamamlandığını ve hizmet vermeye başlayacağının müjdesini de gençlere verdi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV