banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN UZUN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE OKUL MÜDÜRLERİYLE BİRARAYA GELDİ

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürleri biraraya geldi.

09 Eylül 2011 Cuma 00:43
BAŞKAN UZUN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE OKUL MÜDÜRLERİYLE BİRARAYA GELDİ
banner299
BAŞKAN UZUN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE OKUL MÜDÜRLERİYLE BİRARAYA GELDİ


2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürleri biraraya geldi.

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Hacıoğlu ve okul müdürleri, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un katılımıyla Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda biraraya geldi. Yeni döneme yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, yapılan ve yapımı devam eden projeler görüşüldü.

Toplantıda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Öncelikle ifade etmek isterim ki, öğretmenlerimiz tartışmasız kanaat önderlerimizdir. Onların her alandaki düşünceleri mutlaka bize ışık tutan, ufuk açan düşüncelerdir. Beylikdüzü Belediyesi olarak biz elimizden geldiğince ilçemizdeki var olan eğitim ve öğretim kalitesinin daha da yukarıya çıkabilmesi için imkânlarımızı zorlayarak çalışıyoruz. Öğretmenlerimizden yalnız öğrenci ve okullarımızla alakalı değil, yaşadığımız ve yaşamaktan da mutluluk duyduğumuz kentimiz için her zaman fikir ve proje bekliyoruz” dedi.

Öğretmenevinin tamamlandığını ve kısa süre içersinde hizmete açılacağını söyleyen Başkan Uzun, “Eğitimle alakalı birçok projeye ihtiyaç var. Bizler bu ihtiyaçları karşılamak amacıyla dersimize çalışıyoruz, sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Yeni eğitim ve öğretim yılı hepimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Beylikdüzü ilçeler arasından ilk 5’te…

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu da yaptığı konuşmada, Beylikdüzü’ndeki eğitim öğretim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Hacıoğlu, “2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında ilçemiz İstanbul genelinde SBS ve ÖSS sıralamasında 39 ilçe içerisinde 5. sırada yer aldı. Başarımız takdire şayan. Umuyorum ki önümüzdeki yıl çıtayı daha da yükselteceğiz. Hedefimiz Beylikdüzümüzü ilk üçe sokmak olacaktır” dedi.

Yapılan projelerle ilgili de bilgi veren Hacıoğlu, “Şu anda 18 tane proje hazır durumda. Okulların açılmasıyla düğmeye basacağız. Belediye başkanımızın desteği bize güç veriyor. Bugün özel idare 6 okulda çalışma, Belediyemiz ise 20’nin üstünde okulumuzda çalışma yapıyor. Ben eğitime öğretime emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV