banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BEYLİKDÜZÜ HZ. ALİ CAMİİ’NİN AÇILIŞI BÜYÜK COŞKUYA SAHNE OLDU

Beylikdüzü yepyeni bir camiye daha kavuştu. Yapımı tamamlanan Hz. Ali Camii, geniş katılımlı bir törenle halkın hizmetine sunuldu.

18 Temmuz 2012 Çarşamba 00:27
BEYLİKDÜZÜ HZ. ALİ CAMİİ’NİN AÇILIŞI BÜYÜK COŞKUYA SAHNE OLDU
banner304
BEYLİKDÜZÜ HZ. ALİ CAMİİ’NİN AÇILIŞI BÜYÜK COŞKUYA SAHNE OLDU


Beylikdüzü yepyeni bir camiye daha kavuştu. Yapımı tamamlanan Hz. Ali Camii, geniş katılımlı bir törenle halkın hizmetine sunuldu.

Beylikdüzü halkının ibadet ihtiyacını gideme noktasında bir cami daha hizmete girdi. Bir süredir yapımı devam eden Hz. Ali Camii tamamlandı ve ilçe halkının hizmetine sunuldu. Adnan Kahveci Mahallesi’nde düzenlenen cami açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi. Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık ve Nurettin Nebati, İstanbul Müftüsü Doç. Dr. Rahmi Yaran, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Hz Ali Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cengiz Mendeşagu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Uzun’dan teşekkür

Açılış töreni Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Düzenlenen merasimde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Camimizin yapımında elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştık. Birçok yardımseverimiz de buraya ciddi destekler verdi. Başta ilçe müftümüz ve dernek başkanımız olmak üzere buraya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Beylikdüzü’nde yeni dini tesislere ihtiyaç olduğuna da değinen Başkan Uzun, “Bu konuda ilçe müftümüzle istişare halindeyiz. Umuyorum ki makul bir süre içerisinde eksikleri tamamlayacağız” diye konuştu.

İstanbul Müftüsü Doç. Dr. Rahmi Yaran da yaptığı konuşmada, caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti ve “Camilerimiz huzur duyduğumuz mekânlarımızdır, buraları ayakta tutacak olan da yine bizleriz” dedi.

Dualarla hizmete açıldı

Yapılan konuşmaların ardından, Beylikdüzü Hz. Ali Cami Derneği tarafından, açılışa katılan protokole plaket verildi. Dualarla hizmete açılan camide, öğle namazı sonrası vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV