banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Beylikdüzü Kaymakamı'na Anlamlı Ziyaret!

Yolsuzluk ve Haksızlıklara Karşı Mücadele Derneği Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut DEMİRKOL'u ziyaret etti.Yolsuzlukla Mücadelede eğitimin önemi ve derneğin faliyetleri anlatıldı.

18 Aralık 2012 Salı 13:04
Beylikdüzü Kaymakamı'na Anlamlı Ziyaret!
banner265
Beylikdüzü Kaymakamı'na Anlamlı Ziyaret!

Yolsuzluk ve Haksızlıklara Karşı Mücadele Derneği Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut DEMİRKOL'u ziyaret etti.Yolsuzlukla Mücadelede eğitimin önemi ve derneğin faliyetleri anlatıldı.

Yolsuzluk ve Haksızlıklara Karşı Mücadele Derneği Başkanı Ece SOYSEV dernek faliyetlerini anlattı.5-6 Aralık 2012 tarihinde Başbakanlık Teftiş Kurulu ve Birleşmiş Milletler UNDP’nin  ortak olarak düzenlediği, Türkiye’de Ulusal Yolsuzlukla Mücadele Stratejisinin Etkin Bir Şekilde Uygulanmasına Destek Projesi kapsamında Ankara’ya davet edildik. İki gün süren Güçlendirilmiş Bütünlük Sistemleri için Şeffaflık ve Hesap Verebilirliğin Geliştirilmesi Uluslararası Konferansı’nda birçok ülke uzmanları ile bilgi alışverişi yapıldı. Biz de hem sizleri bilgilendirmek hem de AB hibe programları ile alakalı olarak, Birleşmiş Milletler ile yapılan uluslar arası sözleşme gereği yolsuzlukla mücadele de kamu kurumlarının da hibe programlarında olmaları şartı var.Kaymakamlığınızdan da destek bekliyoruz dedi.


Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut DEMİRKOL bu mücadele gerçekten anlamlı ve onur verici bir mücadele, programlarınızı inceleyeceğim kaymakamlık olarak gerekli ne varsa biz elimizden geldiği desteği sağlamaya hazırız dedi. Eğitim alanında yapılacak çalışmaların çok önemli olduğunu vurgulayan DEMİRKOL duyarlı vatandaşları görmek çok güzel. Özellikle bayanların dernekler içerisinde faal olması bizleri daha da çok mutlu ediyor dedi.

Yerel Katılımı Destekleme ve Güçlendirme Derneği Başkanı Köksal ÇEBİ,AB Hibeleri Uzmanı Engin SEVİNÇ, Büyük Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşler Müdürü Adnan EREN'in de katıldığı ziyaret de sivil toplum kuruluşlarının önemi vurgulandı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV