banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BEYLİKDÜZÜ, VAN İÇİN SEFERBER

Beylikdüzü Belediyesi, Van’da yaşanan 7.2 şiddetindeki depremin ardından Kızılay’a destek oluyor

24 Ekim 2011 Pazartesi 13:49
BEYLİKDÜZÜ, VAN İÇİN SEFERBER
banner229
BEYLİKDÜZÜ, VAN İÇİN SEFERBER
Beylikdüzü Belediyesi, Van’da yaşanan 7.2 şiddetindeki depremin ardından Kızılay’a destek oluyor. Van’a gönderilmek üzere çalışma başlatan belediye, yardım için toplanan malzemeleri Kızılay’a yönlendiriyor.
Beylikdüzü Belediyesi, 7.2 şiddetindeki Van depreminin ardından çalışma başlattı. Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından başlatılan çalışma, Sosyal Yardım Bürosu ekipleri tarafından organize ediliyor. Kızılay’a teslim edilecek malzemeler arasında kullanılmamış giysi, yorgan, battaniye, ısıtıcı, çadır, içme suyu, kuru gıda, çocuk bezi ve bebek maması olabilecek. Vatandaşlar yardımlarını Beylikdüzü Belediyesi Ek Hizmet Binası Sosyal Yardım Bürosu’na veya 0 212 880 53 00 numaralı telefonu arayarak, belediye ekiplerini evlerine çağırarak teslim edebilecekler.
Başkan Uzun: Şimdi yardım vakti
Van’da yaşanan 7.2 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ülkenin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı. Başkan Uzun, “Terör ile birbirine düşürülmeye çalışılan bu millet, yaşanan afet karşısında tek yürek oldu ve yardım seferberliği başlattı. Bir taraftan göçük altında kalanları kurtarmak için yoğun çaba gösterilirken, diğer taraftan da ülkemizin dört bir yanından yardım yağmaya başladı. Beylikdüzü Belediyesi olarak tüm Türkiye gibi bizler de yardım çalışmalarımızı başlattık. Toplanan yardım malzemelerini en kısa zamanda Kızılay’a ulaştıracağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV