banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Beylikdüzü'nde Cemaate Ceceli Konseri!

Beylikdüzü Belediyesinin Ramazan Etkinliklerinin yapıldığı alan, Fatih Sultan Mehmet Camii ile yan yana olunca teravih namazına gelen yüzlerce vatandaş yanda son ses yapılan konserlerden rahatsız oluyor.

22 Temmuz 2012 Pazar 01:59
Beylikdüzü'nde Cemaate Ceceli Konseri!
banner304

Beylikdüzü'nde Cemaate Ceceli Konseri!

Beylikdüzü Belediyesinin Ramazan Etkinliklerinin yapıldığı alan, Fatih Sultan Mehmet Camii ile yan yana olunca teravih namazına gelen yüzlerce vatandaş yanda son ses yapılan konserlerden rahatsız oluyor.

Ramazan ayı ile birlikte camiilerin dolup taştığı şu mübarek günlerde. Beylikdüzü Belediyesi Tarafından “Ramazan Beylikdüzü’nde Yaşanır sloganıyla” yapılan etkinliklerdeki  konserlerin seslerinden, İbadet etmek için Fatih Sultan Mehmet Camii’ni dolduran cemaat  rahatsız oldu.

Teravih namazı sonrası cemaatle yaptığımız görüşmelerde bu olaylar bizleride üzüyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayında ibadet ederken bunları yaşamak üzücü. Biz toplum olarak Camii, Mezarlık, Türbe vb, kutsal sayılan alanlardan geçerken bile araçlarımızın sesini kısarız ama bu etkinlikler sırasında çıkan ses ne yazık ki camii içinde yankılanıyor. Bu da bizleri üzüyor dediler.

Ceceli Söyledi Cemaat Dinledi!

23:00 da başlayan konser ile Fatih Sultan Mehmet Cami içinde ceceli şarkıları yankılandı. Teravih Namazına gelen cemaat huzursuz oldu…

Ramazan Ayı’nın rahmet ve mağfiret ayı olduğunu Oruç tutanlara, Teravih namazı kılanlara, Ramazanı ibadetle geçirmek isteyenlere saygı duyulması gerektiğini unutmuyalım.

Etkinlik arasında Sahne de bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf UZUN Yunusun sözlerine deyişlerine konuşmalarında bol bol yer verdi. Bizde sayın Uzun’un bu haberi dikkate alıp organizasyonlarda düzenlemeler yapacağını düşünüyoruz. Büyük Haber Ailesi olarak;  İslam aleminin ramazanını tebrik ediyor, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ve akabinde Ramazan Bayramı'na da sağlıklı bir şekilde birlik, beraberlik ve huzur içerisinde erişmemizi yüce Allah'tan temenni ediyoruz.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV