banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

DENİZİ VE DOĞASIYLA TERTEMİZ BEYLİKDÜZÜ

Beylikdüzü Belediyesi ve Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği’nin birlikte düzenlediği 10. Doğa ve Deniz Temizliği etkinliği Beylikdüzü sahilinde dalgıçlarla gerçekleştirildi.

24 Haziran 2012 Pazar 21:54
DENİZİ VE DOĞASIYLA TERTEMİZ BEYLİKDÜZÜ
banner322
DENİZİ VE DOĞASIYLA TERTEMİZ BEYLİKDÜZÜ


Beylikdüzü Belediyesi ve Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği’nin birlikte düzenlediği 10. Doğa ve Deniz Temizliği etkinliği Beylikdüzü sahilinde dalgıçlarla gerçekleştirildi.

Su altında en uzun süre kalma dünya rekorunun sahibi olan Cem Karabay’ın başkanlığını yaptığı Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği’nin, Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte organize ettiği doğa ve deniz temizliği etkinliğinde dalgıçlar Beylikdüzü sahilinden dalarak deniz temizliği gerçekleştirdi. Beylikdüzü Belediyesi Afet Arama Kurtarma Timi BEYAK’ın Su Altı Kurtarma Timi’nin de katıldığı temizlikte herkesin yüzünü güldüren bir sonuç elde edildi. Denizin dibine dalan dalgıçlar çok az sayıda kentsel atık bularak denizden çıkarttı. Ekiplere bu etkinliklerinden dolay teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşların gittikçe bilinçlenmesi ile birlikte artık denizlerin kirletilmediğini dile getirdi. Etkinlikte, Beylikdüzü Sörf Kulübü de yelkenliler ile kısa süreli bir gösteri gerçekleştirdi.

Denizin ortasında Türk Bayrağı açarak şehitlerimizi andılar…

Doğa ve deniz temizliği etkinliğinin son bölümünde de dalgıçlar denizde Türk bayrağı açtı. Dev bayrağı denizden kıyıya taşıyan dalgıçların ardından vatandaşlar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte kıyıda bayrağı dalgalandırarak marşlar eşliğinde geçtiğimiz günlerde Hakkâri Dağlıca’da şehit olan askerlerimizi andılar.

BEYAK Su Altı Arama Kurtarma Timi görücüye çıktı…

Etkinlikte en önemli rollerden birini de Beylikdüzü Belediyesi tarafından oluşturulan BEYAK’ın Su Altı Arama Kurtarma Timi üstlendi. Eğitimlerinin ardından ilk kez bir etkinliğe katılan dalgıçlar gösterdikleri performans ile büyük takdir topladı. Su Altı Arama Kurtarma Timi, 1 yıldızlı dalgıçlık belgeleri ve brövelerini Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve başkan yardımcılarının ellinden aldı. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV