banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

GÜRPINAR SAHİLİ BEYLİKDÜZÜ’NÜN YENİ YÜZÜ OLUYOR

Gürpınar Sahili, yeni yapılan çalışmalarla birlikte Beylikdüzü’nün en gözde mekânlarından biri haline geldi.

09 Eylül 2011 Cuma 00:40
GÜRPINAR SAHİLİ BEYLİKDÜZÜ’NÜN YENİ YÜZÜ OLUYOR
banner263
GÜRPINAR SAHİLİ BEYLİKDÜZÜ’NÜN YENİ YÜZÜ OLUYOR


Gürpınar Sahili, yeni yapılan çalışmalarla birlikte Beylikdüzü’nün en gözde mekânlarından biri haline geldi.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gürpınar Sahili’nde yapılan peyzaj düzenlemesi tüm hızıyla devam ediyor. Gerçekleştirilen çevre düzenlemeleri sonrasında sadece Beylikdüzü’nün değil, çevre ilçelerin de uğrak yeri haline gelen Gürpınar Sahili, İstanbul’un gözde yerlerinden biri olmaya aday.

Yeşil ile mavi bir arada…

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında yüzlerce ağacın dikildiği Gürpınar Sahili’nde, 2011 yılı içerisinde 15 bin m²’lik alana hazır rulo çim serimi gerçekleştirildi; sahilin yeni yapılan kısmına da 82 adet bank ve 60 adet çöp kovası konuldu. Vatandaşların sahilde denize girmek dışında farklı aktiviteler yapabilmesi için; çocukların ve yetişkinlerin serinleyip kendini rahatlatabilmek amacıyla kullanabildiği su parkı yapıldı. Beachvolleyboll sahasının da yapıldığı sahil, spor aktivitelerine ev sahipliği yapıyor.

2 bin metrekare piknik alanı…

2 bin m² piknik alanı olarak düşünülen sahil şeridinde vatandaşların bir taraftan denize girerken diğer taraftan piknik yapabilmeleri amacıyla 15 adet kamelya yapım çalışmaları sürüyor. Çocuk parklarının yapıldığı Gürpınar Sahili’ne, çeşitli oyun alanları da yapılarak, çocukların özgürce oynayabileceği alan miktarı artırılıyor. Çalışmalar kapsamında devam eden fotoselli çeşme çalışması da kısa süre içersinde vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV